05. junij 2015

Tenis oblačila za otroke in odrasle

Tenis oblačila so udobna, imajo mrežne vložke za prezračevanje ter tkanino, ki hitro vpija vlago. Primerna so za vse igralce tenisa, ne glede na starost in spol, saj imamo oblačila prilagojena za vsakogar. Da bo tenis prijeten tudi za otroke, imamo ponudbo športnih oblačil tudi v številkah za otroke. Sicer pa nudimo sledeča tenis oblačila: majice, hlače, oblekice, krila, puloverje in še in še.

 

Tenis lopar Wilson – tenis za otroke

V naši ponudbi tenisaške opreme je bogata zaloga loparjev, žog, strun za loparje, obutve, torb in drugih dodatkov za sproščeno vadbo. Da bo prijeten tudi tenis za otroke, pa smo v ponudbo vključili tudi loparje za otroke, med njimi tudi tenis lopar Wilson, ki je primeren za otroke od 11 let dalje, ker ima veliko točko zadetja in je zelo lahek. Tenis lopar Wilson ima zaščito glave loparja, ki ohranja okvir vzdržljiv in zaščiten tudi po več urah prakse na teniškem igrišču. Primeren je za vse mlade igralce, ki si želijo napredka. Poleg tega vam nudimo tudi tenis oblačila za otroke in torbe za otroke.

 

Tenis oblačila in druga oprema za udobje igranja

Tenis oblačila podjetja Pro tenis so izredno kvalitetna, lahka, zračna in po ugodni ceni. Cene in akcije si lahko ogledate na naši spletni trgovini, kjer lahko izbirate tudi med drugimi artikli v naši ponudbi. Priporočamo vam tenis lopar Wilson, ki je lahko tudi v velikosti za otroke, ali pa vas bo prepričala izredno funkcionalna in priročna teniška torba Head. Ta ima glavni predal za shranjevanje športnih oblačil in ločen prezračevan žep za čevje in prepotena oblačila. Poleg tega ima oblazinjen in nastavljiv ročaj za udobnejše nošenje torbe.

 

Tenis oblačila pri Pro tenisu so prava izbira!

Poleg tega pa je nujna za dobro počutje na teniškem igrišču tudi zračna teniška majica. Cena vsakega kosa oblačila je skrbno navedena ob vsakem artiklu naše spletne trgovine, zato smo prepričani, da bo vaše spletno nakupovanje prijetno in enostavno. Naj vas prepričajo naši skrbno izbrani produkti, z izpostavitvijo pa bi predvsem pohvalili tenis loparji Wilson, ki je z različnimi modeli blizu celi družini – tako odraslim kot otrokom.

 

Tenis oprema Wilson