05. junij 2015

Tenis loparji omogočajo natančen odziv, okretnost in stabilnost

Tenis loparji podjetja Pro tenis so odlični za vse rekreativce in profesionalce, saj so prilagojeni znanju, starosti in potrebam vsakega igralca posebej. V naši široki ponudbi najdete loparje za najmlajše, rekreativce ter za vrhunske igralce tenisa. Wilson loparji imajo svojo Junior linijo, ki je primerna za otroke in mladostnike, saj so ti loparji lahki, imajo vzdržljiv okvir in veliko točko zadetja. Tenis lopar Prince pa je namenjen tistim, ki želijo igrati agresivnejše iz izhodiščne linije in zato potrebujejo večji in okretnejši okvir.

 

Tenis lopar Prince in Wilson loparji

Za dobro igro tenisa je kot pri vsakem športu najprej potrebna dobra oprema igralcev. Poleg kvalitetnih loparjev za tenis, ki imajo dobre strune za tenis, so pomembna tudi oblačila in obutev. Pri Pro tenisu vam nudimo prav vso opremo za tenis, poleg omenjene vam je na voljo tudi teniška torba Babolat, v katero boste lahko spravili vse, kar boste nesli s seboj na teniško igrišče. Tenis loparji Prince ali Winson loparji vam bodo odlično služili na igrišču, torba pa na poti domov.

 

Strune za tenis kvalitetno napnemo na servisu loparjev

V prodajalni S Šport na Šmartinski cesti v Ljubljani, v kateri si naše artikle iz ponudbe lahko ogledate tudi v živo, vam nudimo tudi servisne storitve loparjev. Kvalitetno napenjanje loparja in izbira strune za tenis pomeni veliko za dober izkoristek loparja. Tenis loparji Prince in Winston loparji bodo tako lahko zares od sebe dali vse kar lahko, pa še imeli jih boste dlje časa kot bi jih sicer.

 

Po servisu strune za tenis bo lopar kot nov! 

Tenis loparji Prince bodo tako nudili odlično stabilnost, boljšo kontrolo ter večji spin potencial tudi po tem, ko jih boste že dolgo časa uporabljali. Winston loparji pa bodo po servisiraju spet blesteli s svojim potencialom za močne in natančne udarce ter bodo nudili nadpovprečno stabilnost in udobje kot takrat ko ste jih kupili. Vabljeni na našo spletno stran in v naše prodajne prostore, kjer vam bomo z veseljem svetovali o izbiri loparjev ter strune za tenis.

 

Tenis loparji Prince in Wilson