15. marec 2016

Tradicionalna tajska masaža z olji

Tradicionalna tajska masaža izhaja iz tisočletnih vedenj o človeškem telesu in psihi. Združuje namreč bogata vzhodnoazijska znanja, katerih koristi lahko izkoriščamo še dandanes, ko živimo izredno stresno življenje. Tradicionalna tajska masaža je globlja od običajnih masaž, saj ne gre zgolj za »površinsko božanje«, temveč masažo tkiv vse do kosti. Le tako lahko namreč dosežemo optimalen učinek tradicionalne tajske masaže.

V salonu Sense Club v Ljubljani tradicionalno tajsko masažo izvajajo strokovno usposobljene maserke z dolgoletnimi izkušnjami v izvajanju tajske masaže glave, hrbta, stopal in drugih delov telesa. Pri izvajanju tradicionalne tajske masaže uporabljajo dlani, komolce, stopala, kolena in prste, saj na ta način lahko dosežejo različne stopnje in vrste pritiska na mišice in druga tkiva. Tradicionalna tajska masaža je zelo intenzivna, zato se boste po njej počutili nekoliko utrujeni, a sproščeni.

 

Tradicionalna tajska masažaTajska aroma masaža in tajske masaže z olji

Tajsko masažo z olji izvajamo glede na vrsto vaše kože, pa tudi glede na vaše osebne želje. Nekateri imajo raje tajsko masažo z eteričnimi olji (t.i. tajska aroma masaža), ki poleg masiranja nudi tudi aromaterapevtski učinek, spet drugim bolj prijajo nežno in milo dišeča olja in masla, kot so kokosovo olje ter mangovo in kakavovo maslo.

Pri tajski aroma masaži stimuliramo akupresurne točke, s čimer uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije ter odpravljamo stres. Prijetne dišave eteričnih olj blagodejno vplivajo tako na telo kot tudi duha. Po tajski aroma masaži se boste počutili kot prerojeni, hkrati pa boste lažje opravljali vsakodnevne obveznosti, ki vas čakajo. Za dodatne informacije o tajski aroma masaži obiščite našo spletno stran.

Blagodejna tajska masaža z olji in masli pa je namenjena predvsem negi kože. Odlično se obnese pri izredno suhi koži, ki ji primanjkuje lastnih maščob in vlage. Tajsko masažo z olji izvajamo s kakavovim maslom, mangovim maslom in kokosovim oljem. V kolikor se težko odločite, katero maslo ali olje bi bilo najbolj smiselno uporabiti pri tajski masaži z oljem za vaš tip kože, potem se obrnite na naše maserke, ki vam bodo z veseljem svetovala o primerni izbiri.