23. maj 2016

Nega obraza in dekolteja pomembna za zdravo in lepo kožo

Nega obraza in dekoltejaNaša koža na obrazu je prepuščena številnim obremenitvam, ki lahko kožo precej poškodujejo. Naše telo ima neverjetno sposobnost, da se lahko obnavlja samo – a ob vseh teh obremenitvah se naša koža obnavlja počasneje in slabše. Ker obnova kože navadno traja 28 dni, priporočamo, da se negi obraza posvetite enkrat mesečno.
Redna in pravilna nega obraza in dekolteja je nujna, če želimo, da bi bila naša koža na obrazu videti mladostna in sveža. Na pravilno oblikovanje nege obraza vpliva tip kože, na podlagi katerega izberemo primerne kozmetične ali naravne preparate.
Nega obraza in dekolteja je lahko odvisna tudi od vašega načina življenja. Svetujemo vam, da se izogibate stresu in si privoščite dovolj spanja, predvsem pa se nikar ne lotevajte hitrih, nepremišljenih diet. Redna nega obraza naj postane vaša mesečna obveznost. Akcija našega welness centra vam po prinesla tudi ugodnejšo ceno terapije.

 

 

Edinstvena nega obraza in dekolteja v Sense Welness Clubu

V Sense Welness Clubu so vam na voljo edinstveni negovalni tretmaji. CARITA predstavlja alternativo estetski kirurgiji. Gre namreč za nego obraza z visokotehnološko lepotno napravo. PRIORI je prva popolnoma naravna medicinska kozmetika, ki temelji na najmočnejšem naravnem viru antioksidantov – ekstraktu kavnih jagod CoffeeBerry®. Medicinska kozmetika z naprednimi AHA kislinami bo vaši koži povrnila osnovno zdravje.
PELLEVE je nežna, varna in učinkovita, klinično preizkušena metoda za pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja brez stranskih učinkov. Pomlajevanje in glajenje kože obraza, vratu in dekolteja poteka z radiofrekvenčno tehnologijo, ki temelji na nebolečem in varnem segrevanju podkožnega tkiva.


V Sense Welness Clubu izvajamo tudi Endosphères® terapijo, ki predstavlja revolucionarni korak naprej v estetski in rehabilitacijski medicini. Endosphères® terapija na varen in neinvaziven način zgladi mišično tkivo, sprosti napete mišice in vezivno tkivo ter izboljša elastičnost le teh. Zelo ugodno deluje na limfno drenažo, izboljša krvni obtok in povečuje celični metabolizem. Kompaktnost tkiva in zmanjšan obseg pa sta končni rezultat terapije.
Preverite, kaj vam ob naročilu na preizkus za nego obraza prinaša naša akcija.

 

 

Nega obraza – akcija prinaša ugodne cene

Vas zanima Endosphères® nega obraza in dekolteja? Naša akcija vam prinaša poseben 50% popust pri naročilu na enkratni preizkus. Obiščite nas in preizkusite tudi ostale negovalne tretmaje. V Sense Wellness centru so vam na voljo tudi savne, prepustili pa se boste lahko tudi izkušenim rokam naših maserk. Tajska masaža predstavlja ključ do boljšega in vitalnejšega počutja.

Vabljeni.