25. januar 2016

Stropna klimatska naprava je odlična rešitev za vroče dni

Delovanje klimatske naprave je doseglo visoko stopnjo tehnološke dovršenosti, se je pri sodobnih klimatskih napravah poudarek daje še na druge lastnosti, kot je dizajn in energetska učinkovitost. Stropna klimatska naprava LG ponuja ravno to, saj prinaša veliko mero funkcionalnosti in se ob enem ponaša z vrsto estetsko dovršenih podrobnosti. Veliko elegantnih modelov primernih za vsak dom in pisarno ter posebne akcije klimatskih naprav si lahko ogledate tudi v spletni trgovini Iblo.

 

 

Stropna klimatska napravaDelovanje klimatske naprave- funkcionalno hlajenje ali ogrevanje vaših prostorov

Talno stropna klimatska naprava LG je idealna za fleksibilno montažo na lokacije, kjer ne moramo namestiti stenskih klimatskih naprav. Delovanje stropne klimatske naprave je tiho in učinkovito ter zagotavlja udoben in hladen prostor. Talno stropna klimatska naprava je odlična rešitev tudi za vse sobe kjer so nizke stene, na primer v podstrešnih sobah. Vertikalni pretok hladnega zraka in celotno delovanje klimatske naprave lahko nadzorujemo z daljinskim upravljalnikom kar iz domačega naslonjača. Naša prodaja klimatskih naprav temelji na vzdržljivih in zanesljivih izdelkih z dolgo življenjsko dobo.

 

V preteklih letih se je podjetje LG trudilo, da bi bila izdelava in prodaja klimatskih naprav skoncentrirana na visoko kakovostne rešitve klimatskih napravah, tudi glede energetske učinkovitosti.
Ne glede na to ali izberete običajno kasetno klimo ali talno stropno klimatsko napravo jo lahko uporabljamo ne le za hlajenje našega domovanja, lahko je uporabljamo tudi za ogrevanje. To je zagotovljeno stroškovno sprejemljiva in energetsko varčna rešitev.

 

 

Akcija LG klimatskih naprav

V naši elektronski trgovini Iblo vam je na voljo posebna akcija klimatskih naprav, ki je ne gre spregledati. Posebej ugodna je tako klimatska naprava z montažo, katere internetni nakup prinaša akcije cene klimatskih naprav. Tako kot vse LG klime je tudi talno stropna klimatska naprava znana po elegantnemu dizajnu in energetski učinkovitosti ter nizki porabi energije.
Če se odločite za nakup klimatske naprave z montažo pa bo naša posebna akcija klimatskih naprav, poskrbela še za ugodnejši nakup in brezhibno delovanje vaše klimatske naprave.