10. september 2015

Srebrni unikatni poročni prstaniSrebrni poročni prstani za marsikoga boljši kot zlati

Srebrni poročni prstani so v današnjem času nekoliko zapostavljeni. Mnogi menijo, da je srebro napram zlatu manjvredna kovina. Toda ni bilo vedno tako. Pred nekaj stoletji je bilo srebro v nekaterih delih sveta, kot na primer v Aziji, daleč bolj cenjeno kot zlato. Še v prvi polovici dvajsetega stoletja so bili glasni zagovorniki uvedbe srebrnega standarda uravnavanja svetovnih valut, čeprav je kasneje res prevladal zlati standard. Tako so srebrni poročni prstani izdelani iz druge najbolj cenjene žlahtne kovine vseh časov. Če vam ne ustrezajo poročni prstani iz rumenega zlata, so morda prav srebrni poročni prstani tisto, kar je za vas najprimernejše. Če pa vam ni všeč nobena od obeh omenjenih kovin, pa vam lahko ponudimo unikaten poročni nakit v obliki poročnih prstanov iz platine, diamantnih poročnih prstanov ali poročnih prstanov iz plemenitega jekla. Poročni prstani iz jekla so gotovo najbolj cenovno ugodni.

 

Srebrni poročni prstani so zelo vzdržljivi in odporni

Srebrni poročni prstani slovijo po tem, da so odporni na vremenske vplive in celo vročino. So lepi in svetleči. Takšni pa so tudi poročni prstani iz plemenitega jekla, ki postajajo čedalje bolj priljubljeni unikaten nakit iz več različnih razlogov.

 

Poročni prstani iz plemenitega jekla so praktični in poceni

Poročne prstane iz plemenitega jekla je mogoče zelo lepo oblikovati na najrazličnejše možne načine. Ker ne gre za žlahtno kovino, je material za poročne prstane iz jekla zelo poceni in zelo lahko ga je pridobiti. Posebej je primeren za tiste ljudi, ki se zaradi vsakodnevnega obremenilnega dela z rokami ne počutijo dobro, če imajo na prstu prstan visokega cenovnega razreda, na primer poročni prstan iz rumenega zlata. Kljub temu pa so poročni prstani iz plemenitega jekla prav tako lepi, mojstrsko izdelani in vsestransko osupljivi kot prstani iz drugih materialov.

 

Unikaten nakit je pri poročnih prstanih naša zapoved

Seveda si lahko izberete že izdelane srebrne poročne prstane oziroma tiste iz kataloga, ki so tipski. Z veseljem pa vam izdelamo unikatni poročni nakit. Če imate idejo, kako naj bi vaši poročni prstani izgledali, vam jih bomo izdelali po vaši predlogi in tako boste lahko s ponosom nosili unikaten nakit, ki bo vedno obeleževal trenutek, ko sta si dahnila usodni da.