29. januar 2016

Unikatni poročni prstani iz poldragih kamnov

Poročni prstani- cenik izdelave po meri

Cenik poročnih prstanov je prav gotovo eden od bistvenih dejavnikov pri njegovi izbiri. Seveda moramo izbrat poročne prstane, ki bodo dodali pečat na vajino zaobljubo in bodo predstavljali unikaten pečat na vajino zvezo, a vseeno ne bodo predragi za vajin žep. V našem podjetju Zlatarski atelje se nahajajo unikatni poročni prstani, ročne in kvalitetne izdelave. Seveda je cenik nekoliko drugačen, če želite, da so vaši poročni prstani izdelani po vaši posebni želji.
Da pa bo vaš poseben dan še bolj čaroben lahko izbirate med unikatnim poročnim nakitom s katerim bo nevesta še bolj zasijala.


Od česa je odvisen cenik za poročne prstane

Cenik za poročne prstane je odvisen od količine (oziroma teže) zlata ali druge kovine, velikosti, širine in debeline vzorca, čistine zlata, zahtevnosti izdelave in vdelanih kamnov. Cenik poročnih prstanov je širok in prilagojen željam in zmožnostim kupcev.
Unikatni poročni prstani lahko vajini zvezi dodajo prav poseben pečat zato izberita takega, ki bo postal čudovit odsev vajine ljubezni. Z veseljem bomo upoštevali vaše želje in vam po naročilu izdelali unikatne poročne prstane o katerih ste že od nekdaj sanjali. Cena prstana izdelanega po naročilu je odvisna od zahtevnosti vaših želja.

 

 

Unikatni poročni prstani- cenik

Vsak par bi rad svojo ljubezen okronal na poseben način in menimo, da je prava izbira- unikatni poročni prstani. Prstan je pečat na vajino ljubezen in simbol vajine zaobljube zato potrebujeta prstane, ki se jih ne bosta nikoli naveličala in bosta na drugi strani predstavljala tudi vajin okus in stil. Poročni prstani so lahko izdelani povsem po vaših željah, cena pa je seveda odvisna od različnih dejavnikov.

 

 

Naj nevesta še posebej zasije s poročnim nakitom

Za vsako nevesto je pomembno, da na svoj posebni dan sije v vsem svojem sijaju, k čemur lahko pripomore tudi poročni nakit. Tudi za to lahko poskrbimo mi. Poročni nakit po naročilu, vam lahko izdelamo iz vseh vrst barv zlata, nakit iz poldragih kamnov srebra ali po želji tudi jekla. Izdelamo vam lahko klasičen poročni nakit ali pa vam izdelamo nekaj modernejšega in posebnega. Vsekakor pa bomo vsaki nevesti pomagali, da bo njen dan še bolj poseben.
Zlatarski atelje Mengeš - unikatni zlati (rumeno, belo in rdeče zlato) in srebrni poročni in zaročni prstani ali nakit iz poldragih kamnov za vsak okus.
Cenik poročni prstani - primerno za vsak žep.