29. januar 2016

Poročni prstani- unikatni in ročno izdelani

Poročni prstan je nekaj, kar vas bo za vedno spominjalo na enega lepših dni v vašem življenju, vašo zaprisego in ljubezen. Zato je pomembno, da med poročnimi prstani izberete takega, ki odraža vaš stil in navsezadnje predstavlja odsev vajine ljubezni. V našem Zlatarskem ateljeju vas čakajo unikatni poročni prstani z belega zlata, rdeče in rumenega v kombinaciji z različnimi briljanti ali celo lesom. Z zadovoljstvom pa bomo tudi prisluhnili vašim željam in vam izdelani poročna prstana po naročilu.
Ne glede na to ali se odločite za zlati ali srebrni poročni prstan je pomembno, da vam ob pogledu nanj vedno zaigra srce in mi vam zagotavljamo, da boste pri nas tak prstan zagotovo našli.

 

 

Srebrni in zlati poročni prstaniUnikatni poročni prstani

Vsak par je pred poroko v dilemi kakšen prstan izbrati, da bo resnično predstavljal odsev njune zaobljube in ljubezni. Je še kaj bolj čudovitega in izvirnega kot to, da vam vaš poročni prstan (srebrni ali belo zlato, itd.) izdelamo po vaših željah? Pri nas v Zlatarskem ateljeju vam tako ponujamo unikatne in ročno izdelane prstane, ki se jih zagotovo ne boste nikoli naveličali in jih boste nosili s ponosom.

 

 

Ročno izdelani poročni prstani (srebrni, belo zlato)

Industrijsko izdelan nakit se nikakor ne mora primerjati s kvaliteto ročne izdelave in vašemu poročnemu prstanu lahko ročna izdelava da še dodaten pomen. Unikaten prstan, predvsem če se odločimo za izdelavo po naročilu, predstavlja sinonim zveze mladoporočencev.
Poročni prstani (srebrni, belo zlato, plemenito jeklo, , dragi kamni, rumeno ali rdeče zlato, platina …) so lahko izdelani povsem po željah stranke, cena poročnih prstanov pa je odvisna od številnih dejavnikov (teže, materiala itd.)

 

 

Ročno izdelani poročni prstani in unikatni nakit za vse priložnosti

Če želite biti unikatni in bi se radi ponašali z nakitom, ki ga noben drug nima smo pravi naslov za vas. Včasih je namreč prav, da malo izstopamo in z našim unikatnim nakitom vsekakor boste. Izdelamo vam nakit po naročilu v vseh barvah zlata, srebra in celo jekla. Izdelujemo tako klasične kot tudi bolj moderne oblike nakita. Izdelava je tako kot pri prstanih ročna in kvalitetna.
Če iščete poseben poročni prstani (srebrni, belo zlato, plemenito jeklo, , dragi kamni, rumeno ali rdeče zlato, platina …) ali bi radi, da vam prstan izdelamo po želji se oglasite v našem Zlatarskem ateljeju in našli bomo prava prstana, ki bosta okronala vajino ljubezen.