10. september 2015

Cena poročnih prstanov mora biti dosegljiva vsem

Cena poročnih prstanov je v času, ko večina govori o gospodarski krizi in ko smo soočeni z rastočo draginjo pomembna prav tako kot vsaka druga cena. Poročni prstani pač morajo biti in marsikdo si želi, da bi jih dobil ugodno. Tisti, ki želijo dobiti čudovit izdelek za zelo nizko ceno, si bodo morda omislili poročne prstane iz plemenitega jekla. Čeprav so v porastu srebrni poročni prstani in prstani iz drugih materialov pa so poročni prstani iz rumenega, belega in rdečega zlata še vedno prodajna uspešnica. Še posebej zanimivi so poročni prstani iz rdečega zlata s svojim značilnim rdečkastim leskom. Cene poročnih prstanov in cene zaročnih prstanov so v Zlatarskem ateljeju Mengeš takšne, da si jih lahko privošči vsakdo.

 

Cena poročnih prstanov naj bo postavljena razumno

Je že tako, da prstani in drugi nakit iz žlahtnih kovin velja za luksuz. To je seveda resnično, saj prstani oziroma nakit ni nujen za življenje človeka. Situacija pri zaročnih in poročnih prstanih pa je nekoliko drugačna. Ko se človek zaroči in poroči to naredi s prstanom. Gre za ritual, ki je v veljavi že tisočletja in brez prstanov je to težko ali celo nepredstavljivo izvesti. Zato je pomembno, da je cena poročnih prstanov in cena zaročnih prstanov. Takšna, da si jo lahko privošči vsakdo. Če si že ne morete privoščiti masivnih poročnih prstanov iz belega in rdečega zlata ali srebrnih poročnih prstanov, bomo skupaj poiskali rešitev. Poročni prstani iz rdečega zlata so res čudoviti, vendar lahko čudovite in celo pisane barvne kombinacije pričaramo tudi v poročnih prstanih iz titana.

 

Cene poročnih prstanovPoročni prstani iz rdečega zlata so čedalje bolj moderni

Poročni prstani iz rdečega zlata so od vseh zlatih variant najbolj žareči. Še posebej so zanimivi v kombinaciji z drugimi barvami zlata. Zato se vse več ljudi odloča za poročne prstane iz rdečega zlata.

 

Cene zaročnih prstanov so lahko tudi zelo ugodne

Zaradi uporabe različnih materialov in tehnik so cene zaročnih prstanov in cene poročnih prstanov danes lahko že res zelo ugodne. Če vam je pomembno, da je cena zaročnega prstana čimbolj ugodna, zaročni prstan pa čudovit in umetelno izdelan, vam predlagamo, da se oglasite pri nas in posvetovali se bomo o izboru primernega materiala.