16. marec 2016

Lekarna spletna prodaja

Spletna lekarna Plavž – najbolj prijazen spletni lekarnar

Spletna lekarna Plavž vam nudi izdelke, kot so zdravila za samozdravljenje, ki se lahko kupijo v lekarnah brez recepta, vitamini in minerali, prehranski dodatki in kozmetika. Spletni lekarnar pa ima v ponudbi tudi nekatere izdelke, ki jih vsi potrebujemo za prijetnejše vsakdanje življenje.
Lekarniška dejavnost je zdravstvena dejavnost, ki zagotavlja strokovnjake, prostore in tehnične možnosti za celovito, kakovostno in etično posredovanje informacij, znanja in storitev povezanih z zdravili in zdravljenjem. Omogoča tudi izvajanje drugih ukrepov za ohranjanje zdravja in izboljšanje kakovosti življenja uporabnikov, skladnih z najvišjimi standardi in dognanji farmacevtske in drugih zdravstvenih znanosti. Tako lekarniški farmacevt kot spletni lekarnar je s svojimi storitvami med najbolj dostopnimi partnerji za uporabnike zdravstvenih storitev in nepogrešljivi član zdravstvenih timov pri vzdrževanju in vzpostavljanju zdravja ljudi.

 

 

Spletna lekarna – prodaja preko spleta prinaša številne prednosti

Lekarna oz. njena spletna prodaja vam omogoča pregled nad izdelki, njihovo primerjavo ter predvsem lažji in bolj celosten dostop do obsežnejših informacij o izdelku, ki ga iščete. Da bi vam olajšali iskanje, smo pripravili pregleden seznam izdelkov po področjih, ki vas utegnejo najbolj zanimati (npr. bolečina, gripa in prehlad, kašelj, spomin in koncentracija).
Prednosti, ki jih prinaša spletni lekarnar, so:

  • hitro, kadarkoli in v udobju domačega okolja od težave do rešitve;
  • brez odvečnih poti in čakanja v vrsti;
  • diskretnost;
  • dostava na dom.

 

 

Lekarna Plavž – spletna prodaja v štirih korakih

Potrebujete linex? Morda lekadol? Spletna lekarna Plavž ima rešitev za vas. Prodaja preko spleta bo opravljena v samo štirih korakih. Najprej v spletni lekarni poiščete izdelek. Iskanje izdelka lahko izvedete na tri načine: vpišete svojo težavo, vpišete ime izdelka ali pa iščete po področjih zdravljenja.
Zdravila so razvrščena po farmakoloških skupinah, lahko pa jih najdete tudi po načinu oziroma mestu delovanja in celo po proizvajalcu. Ob sliki originalne zunanje ovojnine najdete navodilo za uporabo izbranega zdravila ali prehranskega dopolnila, ki ga lahko doma v miru in zbrano preberete ter se na podlagi dobljenih informacij po tehtnem razmisleku, ki sicer v lekarni večkrat ni mogoč, odločite za nakup.
Drugi korak zajema prikaz seznama izdelkov, ki so na voljo v posamezni kategoriji, ali pa se izpišejo izdelki, odvisno od tega, kako ste iskali izdelek. S klikom izberete najprimernejšega in v naslednjem koraku opravite spletni nakup.

Spletna lekarna Plavž – hitra, enostavna in diskretna prodaja v udobju domačega naslonjača. Obiščite nas, naj vam spletni lekarnar prihrani pot do lekarne. Vabljeni.