16. marec 2016

Spletna lekarna hitrih in ugodnih nakupov – Plavž Jesenice Gorenjska

Spletna lekarna GorenjskaSpletna lekarna Plavž Gorenjska deluje v okvirju lekarne Jesenice. Bogat prodajni program spletne lekarne (Slovenija) je sestavljen iz zdravil, vitaminov in mineralov, prehranski dodatkov in kozmetik. Program pa dopolnjujejo tudi nekateri izdelki, ki jih vsi potrebujemo za prijetnejše vsakdanje življenje. Potrebujete persen, nalgesin ali pa morda inhalator? Spletna lekarna Plavž Gorenjska ima rešitev za vas.
Prednosti, ki jih prinaša nakup preko spletne lekarne (Slovenija), so številne. Med prvimi zagotovo enostavno, hitro, predvsem pa varno in diskretno nakupovanje. Spletna lekarna Gorenjska vam omogoča pregled nad izdelki in njihovo primerjavo, obenem pa tudi lažji in bolj celosten dostop do obsežnejših informacij o izdelku, ki ga iščete. In vse to v udobju domačega okolja, brez odvečnih poti in čakanja v vrsti.
Za nakupovanje preko spletne lekarne (Slovenija) so potrebni le štirje koraki: iskanje izdelka, prikaz seznama izdelkov, izbira izdelka in potrditev izdelka. Skratka, hitro in enostavno od težave do rešitve.

 

 

Inhalator – spletna lekarna Gorenjska nudi več vrst

Veliko ljudi, ki imajo težave z dihanjem, uporablja inhalator. Tako kot vse spletne lekarne v Sloveniji ima tudi spletna lekarna Gorenjska v svoji ponudbi različne vrste inhalatorjev, ki na učinkovit način dostavijo zdravilo preko pljuč v telo. Zakaj so inhalatorji tako učinkoviti pri blaženju težav s pljuči (zdravljenje astme, kronično obstruktivne pljučne bolezni, gripe)? Zato, ker zmanjšujejo odlaganje zdravila v ustih in žrelu. Zdravilo tako prispe neposredno v pljuča.
Inhalatorji se med seboj razlikujejo glede na energijo, ki jo uporabljajo za delovanje - lahko gre za ultrazvok, stisnjen zrak ali kisik. Ena vrsta inhalatorjev so aerosolni, ki učinkovito delujejo v spodnjem delu pljuč in so primerni za lajšanje težav ob vnetem grlu, prehladih ali bronhitisu. Ultrazvočni inhalatorji na drugi strani za razpršitev zdravila na manjše delce uporabljajo visokofrekvenčne valove, primerni pa so za obolenja spodnjih in zgornjih dihalnih poti.
Otroški inhalatorji se od navadnih razlikujejo po zunanjem izgledu, ki je bolj privlačen za otroke. V primeru, da inhalator vedno potrebujete ob sebi, vam spletna lekarna Gorenjska svetuje, da izberete žepni inhalator, s katerim lahko v vsakem trenutku olajšate dihanje skozi nos.
Pred izbiro inhalatorja se prepričajte, da ta ustreza vašim zdravstvenim težavam. Če na primer veliko potujete, mora biti inhalator majhen in kompakten, da vas pri prenašanju ne ovira. Preverite tudi, kakšne dodatke ima priložene (ustni nastavek, maska za otroke in odrasle, shranjevalna torbica).

Obiščite spletno lekarno Plavž Jesenice in se prepričajte o ugodnih cenah najbolj prijazne spletne lekarne v Sloveniji. Vabljeni.