14. julij 2016

SEO optimizacija za spletne iskalnike – cena vse bolj ugodna

Seo optimizacija spletnih straniSEO optimizacija oziroma angleško "Search Engine Optimization'' je proces, v katerem spletno stran priredimo (optimiziramo) za iskalnike, kot je npr. Google, z namenom, da jih slednji najlažje pregledajo in najhitreje ocenijo. To pomeni, da se spletna stran za izbrane ključne besede v spletnih iskalnikih uvrsti čim višje med ponujenimi rezultati. Kakovostna SEO optimizacija spletne strani za iskalnike je tako ključna za občutno povečanje obiska vaših spletnih strani. Več obiskovalcev pomeni več potencialnih strank in večjo verjetnost, da boste sklenili kakšen dodaten posel. Zato se vedno več podjetij odloči najeti podjetje ali posameznika, ki skrbi za optimizacijo njihove spletne strani.

 

 

Spletna optimizacija – postopek

SEO optimizacija za spletne iskalnike je sestavljena iz optimizacije same spletne strani (vsebinska in tehnična optimizacija) ter iz gradnje povezav. Tehnični del optimizacije je pogojen z ustreznim programiranjem, upoštevanjem vseh usmeritev in uporabe ustreznih označb za določene elemente, kot so slike, besedilo, naslovi, video, … Vsebinski del pa se nanaša na pripravo same vsebine. Vsebina mora biti ustrezno izbrana, strukturirana in napisana v pravi obliki. Prav tako so pomembni naslovi, podnaslovi, url naslovi, meta opisi posamezne podstrani in opisi fotografij.
Gradnja povezav oziroma linkov iz drugih spletnih strani in socialnih omrežij, ki vodijo do vaše strani, pa je postopek, ki ga je potrebno nenehno izvajati, saj s tem dvigujemo pomen vaše strani in pomembno vplivamo na izboljšanje pozicij na iskalnikih. Več kot ima neka stran povezav iz drugih strani na spletu, ki imajo sorodno, relevantno vsebino, bolj pomembna je na iskalnikih in višje so njene pozicije za ciljane ključne fraze.

 

 

Izdelava spletnih strani in SEO optimizacija - cena odvisna od številnih dejavnikov

SEO optimizacija za iskalnike je dinamičen proces, ki zahteva stalno prilagajanje vsebin spletnih strani. Ker SEO optimizacija vključuje številne metode, je cena optimizacije odvisna predvsem od obsežnosti spletne predstavitve, števila spletnih strani, ki jih želite optimizirati, števila besed, na podlagi katerih bi naj uporabniki našli vašo spletno stran med prvimi zadetki na iskalnikih ter od števila mesečnih iskalnih poizvedb na iskalniku Google za posamezno besedo.
SEO optimizacija je od ponudnika do ponudnika različna, zato je tudi cena seo optimizacije zaradi drugačnega pristopa in metodologije pri optimizaciji določene strani različna.

Če bi radi izboljšali vidnost vaše spletne strani in povečali njeno profitabilnost, nas obiščite. Izdelava spletne strani v VSISI Ljubljana še nikoli ni bila tako enostavna, SEO optimizacija pa tako ugodna. Cena vas bo navdušila. Vabljeni.