11. september 2015

Cena prevajanja angleščina-slovenščina? Pri nas se izplača!

Cena prevajanja angleščina-slovenščina in prevodov v angleščino je pri nas nadvse ugodna. Delamo namreč hitro in kvalitetno, zato si zaradi naše učinkovitosti lahko privoščimo nizko ceno prevajanja angleščina-slovenščina in prevodov v angleščino. Iz tega vsekakor pridobijo največ naše stranke, ki do kvalitetnega prevoda v angleščino ali slovenščino pridejo hitro in poceni. Še posebej se priporočamo za prevajanje strokovnih tekstov in za prevajanje spletnih besedil, saj se v primeru velike zahtevnosti prevoda kaže obrniti na res dobrega prevajalca. Pokličite nas, pošljite nam vaš tekst v vpogled in dovolite, da vas prepričamo z ugodno ceno prevajanja angleščina-slovenščina. Če potrebujete prevajanje in lektoriranje, če iščete ugodno ceno prevajanja, če potrebujete prevod visoke kvalitete – in to hitro – boste pri nas dobili vse kar potrebujete. Se sliši preveč dobro, da bi bilo resnično? Ni treba, da nam verjamete na besedo. Pokličite nas, poizkusite z nami in prepričali se boste sami. Še posebej vabljeni ste vsi študenti, za katere je cena lektoriranja še nižja. Če potrebujete lektoriranje magistrske naloge, smo pravi naslov za vas.

 

Cena prevoda angleščine slovenščineCena prevajanja angleščina-slovenščina presenetljivo ugodna

Cena prevajanja angleščina-slovenščina je pri nas ugodna, ker lahko kvalitetne prevode v angleščino in obratno opravimo v kratkem času. Pogoj za to je veliko znanje in poznavanje jezika, kulture ter mentalitete govornega področja ciljnega prevoda. To je še posebej pomembno pri zahtevnih nalogah, kot je prevajanje strokovnih besedil.

 

Prevajanje strokovnih besedil je eno najtežjih področij

Pri prevajanju strokovnih besedil ni dovolj le odlično poznavanje jezika, kot je to potrebno pri običajnem prevodu v angleščino ali slovenščino. Pri prevajanju strokovnih besedil je namreč potrebno poznati tudi tematiko prevoda, zato mora biti tovrsten prevajalec vsestransko visoko izobražen. Cena prevajanja angleščina-slovenščina je običajno pri takšnih prevodih dražja, pri nas pa so vse cene enotne. Ni pa enaka cena lektoriranja magistrske naloge, saj imajo pri nas študenti nižje cene kot ostali. Če torej potrebujete prevajanje in lektoriranje po najboljših možnih pogojih, smo vam na razpolago.