14. april 2015

Prenapetostna zaščita za vaš dom ali poslovne objekte

Prenapetostna zaščita varuje bližnje objekte pred udarcem strele. Posamezni strelovodi delujejo tako, da nase pritegnejo oziroma lovijo posamezno strelo, ki jo nato odvajajo v zemljo ter s tem preprečijo škodljive posledice za infrastrukturo, ljudi ter druge naprave. Elektro Pečaver že več kot 20 let skrbi za vašo zanesljivo zaščito pred udarci strel, s pomočjo natančnega strokovnega elektro projektiranja pa vam naši izkušeni strokovnjaki pomagajo tudi pri izbiri ustrezne električne napeljave z ozirom na vaše želje in potrebe. Z izbiro ustrezne pametne inštalacije boste hkrati poskrbeli tudi za varnost, varčnost in udobje, projektiranje električnih inštalacij ter polaganje električnih vodnikov pa bo znatno lažje.

Zaščita pred strelo
Prenapetostna zaščita pred škodljivimi udarci strele

S pomočjo zanesljivega strelovoda si boste zagotovili optimalno zaščito pred strelo, saj bo njen električni tok odveden stran od stanovanjskih objektov naravnost v tla. Poleg te osnovne zaščite vam priporočamo tudi uporabo prenapetostne zaščite pred poškodbami strele, ki bo poskrbela za maksimalno varnost vašega doma ter drugih izbranih objektov. Prenapetostna zaščita preprečuje morebitne nezaželene okvare električnih naprav, do katerih lahko pride zaradi prevelike napetosti. Poskrbite za ustrezno zaščito objektov s primerno prenapetostno zaščito in strelovodom ter si le oglejte naš raznolik cenik ponudbe. Prav tako vam omogočamo tudi tehnično varovanje, ki vključuje video nadzorne kamere, pametne inštalacije, video domofone ter protivlomni sistem.

 

Zanesljiva električna napeljava v različnih električnih vodnikih

Ločimo različne tipe elektroinštalacij in poznavanje le teh je ključnega pomena pri sprejemanju prave odločitve za vaš stanovanjski, poslovni ali industrijski objekt. V osnovi razlikujemo električno napeljavo pod ometom v plastičnih električnih vodnikih ter elektroinštalacije izvedene z izolirnimi električnimi vodniki v ceveh. Pri elektro projektiranju, ki ga naše podjetje lahko hitro in strokovno izdela pred dejansko gradnjo in napeljevanjem, morajo biti upoštevane tudi specifične zakonsko določene norme, zato nikar ne oklevajte temveč se obrnite na podjetje Elektro Pečaver! Poskrbeli bomo, da bo vaša električna napeljava potekla po ustreznih vodnikih ter da bo prenapetostna zaščita izvedena optimalno in v skladu z vsemi vašimi specifičnimi željami!