10. september 2015

Poročni prstani iz belega zlata so zapeljivo hladni

Poročni prstani iz belega zlata so zelo priljubljeni kot seveda tudi poročni prstani iz rumenega zlata in poročni prstani iz rdečega zlata. Poročni prstani iz belega zlata pa so še posebej privlačni, ker izražajo hladno eleganco, a so hkrati še vedno zlati. Zlato je namreč kot izbrana žlahtna kovina za poročne prstane po naročilu še vedno daleč na vrhu lestvice. Poročni prstani iz belega zlata so tako hkrati sledenje tradiciji, na drugi strani pa so zaradi značilnega svetlega odtenka tudi zelo moderni. Če se sprašujete, kje kupiti poročne prstane, vam priporočamo obisk zlatarskega ateljeja Mengeš, kjer poleg oblikovanja nakita izdelujemo čudovite unikatne poročne prstane. Kje kupiti poročne prstane, za vas ne bo več vprašanje le nekaj minut po prihodu v naš atelje, ko vam bomo pokazali naš čudovite vzorce. Oči se vam bodo spočile tudi na drugih rezultatih našega dela, ki so nastali na podlagi našega kreativnega oblikovanja nakita.

 

Poročni prstan iz belega zlataPoročni prstani iz belega zlata najlepši s preprosto obliko

 

Zaradi specifičnega izgleda belega zlata so poročni prstani iz tega materiala estetsko najbolj učinkoviti, če je njihova oblika preprosta. Prav zaradi tega so najverjetneje tako zelo popularni. Belo zlato nastane, ko rumenemu, torej čistemu zlatu dodajamo srebro in paladij, da dobimo značilni beli odtenek. Niklja pa več ne uporabljamo, ker bi lahko povzročil alergijsko reakcijo. Če se še vedno sprašujete, kje kupiti poročne prstane, vas vabimo, da nas obiščete. Prepričani smo, da boste tako dobili odgovor na vaše vprašanje, kje kupiti poročne prstane. Kreiramo namreč čudovite poročne prstane po naročilu in se ukvarjamo tudi z oblikovanjem drugega nakita, ki je prava paša za oči.

 

Kje kupiti poročne prstane? V ateljeju Mengeš, seveda!

Če vas zanimajo poročni prstani iz belega zlata ali kakšni drugi, vas vabimo, da si ogledate naše prelepe vzorce. Mogoče vam bo kateri izmed njih všeč, mogoče pa se boste odločili za izdelavo unikatnih poročnih prstanov, saj slovimo po našem odličnem oblikovanju nakita. Pri nas pa se oblikovanje nakita seveda ne ustavi le pri prstanih. Vabimo vas, da si ogledate našo bogato ponudbo, si nekaj izberete in se okitite.