10. september 2015

Poročni prstani po naročilu postanejo vaši sanjski prstani

Poročni prstani po naročilu so nekaj, kar vznemiri vsakogar, ki ima kanček oblikovalske domišljije. Kaj je bolj zanimivega kot to, da vam vaše poročne prstane izdelajo po naročilu v skladu z vašo lastno originalno idejo. Zlatarski atelje Mengeš izdeluje vse vrste poročnih prstanov po naročilu. Naredimo vse: od enostavnih poročnih prstanov do diamantnih poročnih prstanov. Danes so posebej priljubljeni poročni prstani iz rdečega zlata, vse bolj popularni pa so poročni prstani iz platine in srebrni poročni prstani. Če potrebujete poročne prstane na področju Ljubljane, vas toplo vabimo, da se oglasite pri nas.

 

Poročni prstani po naročilu: noben izziv nam ni prezahteven 

Če menite, da je vaša ideja zelo ambiciozna, morda preveč ambiciozna za realizacijo, ne skrbite in se le oglasite pri nas. Pri nas izdelujemo vse od enostavnih poročnih prstanov do diamantnih poročnih prstanov najrazličnejših oblik, tako, da se ne ustrašimo nobenega izziva. Če je le fizikalno izvedljivo, vam bomo vašo idejo prelili v nepozabne poročne prstane po naročilu iz vaše domišljije. Sicer izdelujemo poročne prstane na območju Ljubljane, vendar ste k nam vabljeni seveda vsi iz cele Slovenije in širše.

 

Poročni prstani po naročiluDiamantni poročni prstani so vedno nekaj posebnega 

Ker je znano reklo, da so diamanti najboljši prijatelji deklet, bo vaša zaročenka gotovo vesela, če se boste odločili izbrati diamantna poročna prstana. Seveda ima diamantni poročni prstan lahko le ona, vam pa poročni prstan po naročilu naredimo brez diamantov.

 

Enostavni poročni prstani so preprosti, a močni 

Nekaterim se zdi, da mora biti njihov poročni prstan iz rdečega zlata kar čimbolj zapleten: v prstanih naj se bogato izrazijo vijugaste linije, prelomi, nadgradnje. Tak prstan bo v kombinaciji žlahtno kovino ustvaril vtis, da je nekaj posebnega, nekaj neponovljivega. Drugi pa razmišljajo drugače. Odločijo se za enostaven poročni prstan. Enostavna poročna prstana dajeta namreč močno izjavo: »Tu sva kot simbol ljubezni med tema dvema človekoma.« In le kaj bi bilo k temu treba še dodati?