12. oktober 2015

Plinski viličarji so v skladu s trajnostnim razvojem

Plinski viličarji so odlična izbira med raznimi viličarji. So ekološki, a hkrati še vedno zelo močni oziroma zmogljivi. Električni viličar je sicer bolj trajnosten, kot so plinski viličarji, vendar je nivo škodljivih izpustov pri plinskih viličarjih tako nizek, da bodo z njih zadovoljni tudi zahtevnejši ekološko usmerjeni naročniki. V našem podjetju vam ponujamo zelo pestro izbiro rabljenih plinskih viličarjev. Glede na to, da nudimo tudi ugodno vzdrževanje viličarjev, lahko poskrbimo za servis plinskega viličarja, ki ste ga kupili pri nas.

 


Plinski viličar

 

Plinski viličarji lahko delajo tudi v zaprtih prostorih

Prednost plinskih viličarjev je v tem, da so njihovi izpusti relativno malo obremenjujoči za naše okolje. Plin velja za zeleno energijo in ob izgorevanju nima ne dima na smradu, ki je tako značilen za bencinske in dizelske motorje, ki okolje obremenjujejo. Zato lahko vaš novi rabljeni plinski viličar uporabljate tudi v zaprtem prostoru. Treba pa se zavedati, da izpuhi pri rabljenem plinskem viličarju kljub vsemu so, tako da je treba prostor, v katerem rabljeni plinski viličar deluje, redno prezračevati. Vsaka naprava potrebuje redno oskrbo in preglede. Zato vam priporočamo, da redno opravljate servis plinskega viličarja, saj mu bo to omogočilo dolgo življenjsko dobo in delo, s katerim boste venomer popolnoma zadovoljni.

 


Servis plinskega viličarja je treba izvajati redno

Plinski sistem ima nekatere značilnosti, zaradi katerih je potrebno servis plinskega viličarja izvajati redno. Paziti je namreč potrebno na zelo dobro tesnjenje celotnega plinskega sistema, cevovode za gorivo je potrebno pravilno pritrditi in jih zavarovati pred obrabljanjem in predvsem pred izpušnimi plini. Vaš rabljeni plinski viličar je zato potrebno dobro in redno vzdrževati. Plinski viličarji, ki jih kupite pri nas, so v odličnem stanju. Če boste servis vašega plinskega viličarja zaupali nam, bo v takšnem prvovrstnem stanju seveda tudi ostal, saj smo specialisti za vzdrževanje viličarjev.