12. oktober 2015

Električni viličar so tihi pomočniki za urejeno skladišče

Električni viličar ima številne prednosti. Če imate električni viličar, prihranite pri gorivu, saj ga električni viličar ne potrebuje. Goriva, ki je samo po sebi nevarna snov, vam tudi ni potrebno skladiščiti, kar je z vidika varnosti gotovo pomemben argument. Električni viličarji imajo posebne baterije, ki jih enostavno napolnite v električnem omrežju. Ker imajo v notranjosti manj gibljivih delov, imajo daljšo življenjsko dobo. Odlična varianta za pametno skladiščenje so tudi električni ročni viličarji oziroma elektro paletni viličarji. Z elektro paletnim viličarjem lahko na zelo enostaven način dvigujete, spuščate in po skladišču prevažate palete, ki tehtajo tudi po več ton. Električni ročni viličarji nimajo kabine, tako da so majhni in tudi cenovno ugodni, medtem ko delo opravijo prav tako dobro kot ostali viličarji. V našem podjetju, kjer prodajamo tudi rabljene viličarje, vam nudimo vzdrževanje viličarjev, ki je zelo pomembno, saj boste na ta način ohranili vašo napravo v vrhunski formi, da vam bo dobro služila in da bo njena življenjska doba kar čim daljša.

 


Ročni paletni viličarElektrični viličar je skladen s trajnostnim razvojem

V današnjih časih, ko vsi vemo, da je onesnaževanje okolja velika težava in da vsi govorijo o trajnostnem razvoju, je naš prispevek vsekakor tudi, če si namesto dizelskega omislimo električni viličar. Ne gre samo za to, da bomo delali v čistem zraku in v tišini, ki jo bo nekoliko skazilo le delovanje elektro motorja, ampak tudi zato, da bomo prispevali k zmanjšanemu onesnaževanju okolja. Če potrebujemo le manjšo napravo pa si lahko omislimo elektro paletni viličar oziroma električni ročni viličar. Vsekakor pa je koristno, da redno opravljamo vzdrževanje viličarjev, saj je neprijetno, če se nam zaradi nerednega servisiranja električni ročni viličar pokvari.

 


Elektro paletni viličar je dobra rešitev za manjša skladišča

Električni viličar s kabino je lahko za vaše skladišče tudi prevelik. Zato si lahko omislite električni ročni viličar. Prednost elektro paletnega viličarja je v tem, da lahko z njem brez težav in le z nekoliko natančnosti pridete tudi skozi ožine, kjer večje naprave ne bi mogle.