03. junij 2016

Vrhunski keksi ali piškoti brez glutena z mešanicami za testo Peki

Piškoti brez glutena - ali kakšna druga sladica brez glutena - so za nekoga, ki se s prehrano brez glutena srečuje prvič, zahteven zalogaj. Biskvit brez glutena se namreč kot testo obnaša drugače kot običajne mešanice, saj je prav gluten tisti, ki pecivo naredi krhko in mehko. Kruh je zaradi njega prožen in ima še številne druge lastnosti, ki jih kruh brez glutena nima. Če ste vi ali vaš otrok občutljivi na gluten, je čas da si ogledate našo spletno stran. Z našo pomočjo bodo vaši keksi ali piškoti brez glutena že v prvem poskusi odlično uspeli.

 

 

Piškoti brez glutena iz mešanic za biskvit

Piškoti in ostale sladice brez glutenaDa bodo vaši keksi brez glutena - ali kakšna druga sladica brez glutena - odlično uspeli, si na naši spletni strani oglejte vse različne mešanice za biskvit brez glutena. Mešanice so pripravljene tako, da je z njimi po enostavnem postopku moč narediti zares okusno pecivo brez glutena, poleg tega pa vam garantirajo, da v njih ni niti trohice glutena. Za ljudi z občutljivostjo na gluten je namreč lahko nevarna že drobtinica moke iz pšenice, zaradi česar je pri pripravi ali nakupu brezglutenskih izdelkov, kot je katera koli sladica brez glutena, potrebno biti izredno previden. Sladica brez glutena bo nekaj posebnega, če izberete našo mešanico za biskvit z okusom marelice, jagode ali z drugimi okusi. Te mešanice omogočajo pripravo mehkih in okusnih sladic brez glutena, imajo pa tudi aromo določenega sadja in so tudi obarvane tako. Mešanica z okusom marelice je tako obarvano v marelično barvo, kar vašemu pecivu da dodatno privlačnost. Naši izdelki brez glutena so raznovrstni in obsegajo tudi številne kreme, sladkorne in modelirne mase ter dekorativne izdelke.

 

 

Keksi brez glutena bodo zares privlačni

Z njimi bodo vaši keksi ali piškoti brez glutena lahko potopljeni v čokolado, polnjeni s smetanovo kremo ali dekorirani z jedilnimi bleščicami in oblivi različnih okusov, vaša prehrana brez glutena pa bolj raznovrstna. Piškoti brez glutena bodo poleg tega rahli in zares okusni, kar je s samostojno peko precej težko doseči. Ob nakupovanju piškotov brez glutena pa morate biti pozorni na to, da piškoti niso bili izdelani v enakem obratu kot glutenski izdelki, kjer hitro lahko pride do nepravilnosti in mešanja sestavin.