04. januar 2016

Kotel na pelete Ferroli in drugi peletni kotli po ugodni ceni v podjetju Na pot d.o.o.

Peletni kotli so prava izbira za vas, če si želite ogrevati dom s pomočjo naravnih materialov, želite pa si tudi udobja in fleksibilnosti, ki ju centralna peč na drva ne onemogoča v tolikšni meri. Ena od takšnih izbir je kotel na pelete Ferroli, ki vam omogoča okolju prijazno kurjenje, njegova cena je ugodna, ima pa tudi odlično stopnjo izkoristka in litoželezno sestavo, ki ustreza najstrožjim evropskim standardom.

 

Peletni kotli za nizke stroške ogrevanja

Peletni kotli FerroliŠtevilne prednosti vam omogočajo peletni kotli Centrometal ali kotel na pelete Ferroli, katerih cena je približana našim kupcem, izbirate pa lahko med zares široko izbiro ponudbe. Med drugim vam nudimo kotel na trda goriva in pelete, ki omogoča kombinacijo uporabe polen in peletov za izkoristek kurjenja in prednosti obeh načinov kurjave. Peč Ferroli pa ima tudi možnost posebnih obvodnih sistemov dimnih plinov, ki v kombinaciji z veliko grelno površino omogoča visoko ogrevalno učinkovitost, pa tudi zelo tiho delovanje. Kotel na pelete Ferroli ima zunanjo oblogo izolirano s stekleno volno in ima podlago iz nenatrgljivega materiala, kar omogoča kar najmanjšo pasivno izgubo toplote. Ti peletni kotli so tudi estetsko izredno dovršeni, saj imajo krmilno ploščo skrito pod pokrov, kar daje kotlu moderno podobo.

 

Kotel na pelete - cena

Peletni kotli Centrometal so podobno kvalitetni, saj omogočajo velike izkoristke in nizke emisije pri izgorevanju. Ker se peletni kotli lahko priključijo na centralno ogrevanje, se zanimanje za tam način ogrevanja v zadnjem času strmo zvišuje. Če želite kombinirati prednosti ogrevanja z drvmi in peleti, lahko pri nas izberete tudi kotel na trda goriva in pelete. Pri nas si kupite kotel na pelete Ferroli, katerega cena je zgodna, in pa kvalitetne pelete, ki so pakirani v vrečah po 15 kilogramov in jih zlahka shranite, naložene eno na drugo, v zalogo za več mesecev uporabe.