06. julij 2015

Pecivo brez glutena in drugi okusi brez glutena na Peki.si

Pecivo brez glutenaPecivo brez glutena je danes priljubljena alternativa klasičnemu pecivu. Mnogi glutena ne smejo uživati zaradi zdravstvenih težav, nekateri se za brezglutensko dieto odločajo, ker opažajo, da se tako bolje počutijo, drugi pa, ker je to trenutno pač 'in'. Ne glede na razlog je biskvit brez glutena lahko enako ali pa celo bolj dober kot klasični biskvit. Sestavine za pecivo brez glutena, poleg strojev in pripomočkov za pekarne in slaščičarne, najdete na naši spletni strani ali pa v naši poslovalnici v Ajdovščini.

 

Sestavine za biskvit brez glutena so na dlani

Ali si želite poizkusiti peko bolj zdrave različice peciva, pa se te ne znate lotiti? Na spletu je ogromno receptov za pecivo brez glutena, prav tako je vedno več tudi knjig in objav na to temo. Ko imate recept, pa potrebujete samo še sestavine. Okusi brez glutena bodo zares odlični z našimi brezglutenskimi izdelki za peko:

  • sladkornimi in modelirnimi masami,
  • mešanicami za biskvite, cupcake in royal icing,
  • mešanicami za kreme,
  • mešanicami za makrone,
  • mešanicami za sladkorno čipko.

 

Biskvit brez glutenaS pomočjo vseh teh brezglutenskih sestavin boste zlahka spekli pecivo brez glutena kot je na primer čokoladna torta brez glutena. Tudi okusi brez glutena so lahko sočni, pecivo brez glutena pa mehko prav tako kot glutensko.

 

Okusi brez glutena so izredno okusni in raznovrstni

Gluten je zmes beljakovin iz zrn žit, ki kruhu ali pecivu daje prožnost ter z vodo tvori nujno potrebno lepljivo maso. A naši izdelki brez glutena te lastnosti nadomeščajo v taki meri, da se razlike praktično ne opazi. Biskvit brez glutena bo tako okusen, da vaši gostje ne bodo niti opazili, da gre za pecivo brez glutena. Poleg tega so okusi brez glutena, ki vam jih nudimo v naši spletni trgovini, primerni za različne torte in peciva. Raznovrstnost okusov vam omogoča, da je vaš biskvit brez glutena vsakič nekoliko drugačen in poseben. Poleg tega, da lahko izbirate med kremami, sladkornimi masami in mešanicami z okusi čokolade, jagode, vanilije in drugimi, biskvit brez glutena lahko personalizirate tudi tako, da mu enkrat dodate oreščke, drugič sadje in tretjič ostale dodatke. Improvizirajte z našimi izdelki brez glutena in ne bo vam žal.