01. julij 2015

Pecivo brez glutena

Uživajte v bogatih okusih brez glutena

Sladice brez glutenaVečina ljudi se rada razvaja s sladkimi dobrotami. Ljudje s celiakijo morajo biti pri tem nekoliko bolj pozorni, saj sladice ne smejo vsebovati glutena, ki pri njih povzroča glavobol, bolečine v sklepih, prebavne motnje in druge simptome preobčutljivosti. Če za boleznijo trpite sami, vaši bližnji ali prijatelji, potem vam bodo zelo prav prišle predpripravljene mešanice Rue Flambee za pecivo brez glutena, ki jih nudimo v spletni trgovini Peki.si. Na voljo so vam mešanice za pecivo v številnih okusih brez glutena (vanilija, jagoda, kakav, pistacija, mandelj), ki omogočajo ustvarjanje estetskih in okusih jedi. Z njihovo pomočjo lahko hitro in enostavno pripravite biskvit brez glutena (sadno torto, čokoladno torto brez glutena, …), brezglutenske muffine, cupcakes, royal icing, sladkorno čipko, sladkorne in modelirne mase, makrone in okusne kreme različnih okusov brez glutena. Mešanice za biskvit brez glutena so narejene na osnovi riževe moke ter krompirjevega in koruznega škroba. Njihova skrbno premišljena sestava vam omogoča, da ustvarite mehko in rahlo pecivo brez glutena, ne da bi za to potrebovali posebno kuharsko znanje. Mešanice samo zmešamo z vodo in (v nekaterih primerih) jajci, dobro premešamo in položimo v pečico. Priprava božanskega pecivo brez glutena nam bo tako vzela manj kot eno uro.

Nepričakovani obiski? Ne skrbite! Okusno pecivo brez glutena bo pripravljeno kot bi mignil, vsakdo s preobčutljivostjo pa bo cenil vašo skrb in pozornost. Okusen biskvit brez glutena si lahko seveda pripravite tudi za razvajanje vas samih. Le kaj je lepšega kot košček dišeče čokoladne torte brez glutena v pustih, deževnih dneh? Bogastvo okusov brez glutena, ki vam jih nudimo v spletni trgovini Peki.si, bo navdušilo slehernega sladokusca. 

 

Pecivo brez glutena, ki se kar stopi v ustih

O okusu idealne torte bi se dalo razpravljati, vsi pa si verjetno želimo, da bi ustvarili mehak, dišeč in sočen biskvit, ki razveseli naše brbončice. Prav takšen je biskvit brez glutena, pripravljen s pomočjo predpripravljene mešanice Rue Flambee.

Nakup mešanice za biskvit brez glutena, kreme, sladkorne čipke in drugo pecivo brez glutena lahko opravite hitro in udobno - kar z domačega naslonjača. Mešanice za sladice neverjetnih okusov brez glutena bodo kmalu pri vas, nared za drobne kulinarične užitke.