17. februar 2016

Pametne inštalacije za popolno in varno udobje

Pametne inštalacije so sodobni in tehnološko dovršen sistem upravljanja z različnimi elektroinštalacijami v vašem domu. Vgradnja inteligentne električne inštalacije bo maksimalno optimizirala udobje bivanja, saj vam omogoča nadzor in upravljanje vseh elektronskih naprav, s čimer pomembno pripomore k večji varnosti vas in vašega doma.

 

Pametne inštalacije v hiši – enostavno in varčno

Sistem pametne inštalacije v hiši poskrbi za komunikacijo z elektronskimi napravami v vašem domu. Gre za tehnologijo, ki na enem mestu združuje razsvetljavo, naprave za ogrevanje in hlajenje, avdio-video sisteme kot so domofonski ali alarmni sistem. S pomočjo pametne inštalacije v hiši pa ne dosežete le maksimalnega udobja in varnosti, pač pa tudi varčujete, saj lahko pametne inštalacije optimizirajo tudi porabo energije. Cena pametne inštalacije je sicer finančna investicija, a bistveno pripomore h kvaliteti življenja, saj sistem pametne hiše z avtomatizacijo izboljša in poenostavi vaše bivanje, vaš dom pa pridobi dodatno vrednost. Strokovnjaki podjetja Hilman d.o.o. vam zagotavljamo, da je cena pametne inštalacije dolgoročna in donosna investicija.

 

Kaj zmorejo pametne inštalacije?

Pametne inštalacije vam omogočajo varovanje pred vlomilci, na daljavo lahko poskrbite tudi za izklop ali blokado naprav, ki bi predstavljale kakršno koli nevarnost. Ob dežju sistem pametne hiše sam zapre okna, ko se prebujate vam lahko ob izbranem času odpre žaluzije, poskrbi za zunanjo in notranjo razsvetljavo in še in še. V kolikor vas je vgradnja inteligentne električne inštalacije že prepričala, se obrnite na strokovnjake podjetja Hilman d.o.o. Z veseljem vas bomo seznanili z vsemi možnostmi, ki jih pametne inštalacije ponujajo, pa na njih sploh niste pomislili. Oglasite si pri nas, kjer vam bomo predstavili vse podrobnosti, se pogovorili o ceni pametne inštalacije in pripravili ponudbo.

 

Cena pametne inštalacije – največ udobja za vaš denar

Pametne inštalacije v hiši so gotovo finančna investicija, ki pa bo vašemu življenju dodala posebno kvaliteto in udobje. Ker vsako našo stranko obravnavamo individualno in upoštevamo njene potrebe, želje in finančne zmožnosti, se tudi cena pametne inštalacije razlikuje od tega koliko funkcij bo pametna inštalacija v hiši opravljala. Svetovali vam bomo že med projektiranjem, poskrbeli  bomo za kvalitetno vgradnjo, zagotavljamo pa vam tudi, da bomo tudi po končanih delih vedno skrbeli za nemoteno delovanje. 

 

Pametne inštalacije