23. marec 2016

Ognjičeva krema za obraz – naravna krema, primerna za vsakodnevno uporabo

Ognjičeva krema za obraz se zdi morda dandanes, ko je tržišče preplavljeno s številnimi precej bolj kompleksnimi kozmetičnimi proizvodi, preveč »enostavna« izbira. A pogosto pozabljamo, da so lahko omenjeni proizvodi s svojim obsežnim naborom sestavin pretirano agresivni do naše kože in tako povzročijo več škode kot koristi. Tisto, kar koža v večini primerov zares potrebuje, je vrnitev k naravi, k preprostim, osnovnim, a obenem učinkovitim izdelkom. In eden takšnih je vsekakor naravna ognjičeva krema – za obraz, roke pa tudi za druge dele telesa ...

 

 

Ognjičeva krema za obraz in teloVsestranska uporaba ognjičeve kreme

Upamo si trditi, da je naravna ognjičeva krema – univerzalna ali za nego kože na določenem predelu telesa – izdelek, ki sodi v vsako gospodinjstvo. Se sprašujete, zakaj prav ognjičeva krema? Uporaba tega izdelka je izjemno raznolika, vendar pa lahko kot ključno lastnost ognjičeve kreme nedvomno izpostavimo njeno regeneracijsko delovanje. Obnovitev kože po manjših poškodbah bo tako precej hitrejša prav s pomočjo ognjičeve kreme, z njo pa si lahko pomagate tudi pri raznih srbečicah, izpuščajih, uporabite pa jo lahko tudi za nego brazgotin. Ognjič se pogosto uporablja tudi kot ena glavnih sestavin v kremah za roke, namenjenih razdraženi in občutljivi koži. Tako lahko ognjičevo kremo s pridom izkoristite tudi za nego kože po depilaciji in za nego dojenčkove kože, razdražene zaradi nošenja plenic. Prav tako je lahko uporaba ognjičeve kreme zelo učinkovita za lajšanje (sončnih) opeklin, pri katerih vam lahko na pomoč priskoči tudi šentjanževo olje.

 

 

Naravna ognjičeva krema za obraz – učinkovita rešitev za suho kožo

Vam je znan občutek zategovanja kože na obrazu, ki se po možnosti tudi lušči, je pordela in vam povzroča bolečine? Opustite iskanje dragih krem, ki bi vam lahko pomagale rešiti te težave, saj jih je mogoče učinkovito odpraviti kar z uporabo ognjičeve kreme za obraz, ki je namenjena prav suhi, hrapavi koži. Primerna je za vsakodnevno uporabo, lahko pa jo uporabljate tudi zgolj občasno. Za nego razdražene kože pa je zelo priporočljiva tudi kombinacija karitejevega masla za obraz in ognjiča, ki predstavlja osnovo številnih naravnih krem. Karitejevo maslo za obraz namreč deluje podobno kot ognjič, zato je učinkovanje tovrstnih krem še hitrejše in boljše. Naravna ognjičeva krema za različne namene in številni izdelki z izvlečkom ognjiča vas čakajo v spletni trgovini Herbio, kjer boste našli tudi kozmetiko na osnovi drugih zelišč oziroma rastlin. Izdelki, ki jih ponujamo, so blagi do kože in primerni tudi za ljudmi z različnimi alergijami, obenem pa prijazni do okolja.