01. avgust 2016

Najboljši hišni alarm – glavno merilo naj ne bo cena, pač pa vaša varnost

Če se vam še nikoli ni pripetil neljubi dogodek vloma in tatvine, imate srečo in verjetno sploh ne razmišljate, kateri je najboljši hišni alarm. A kriminal hočemo ali nočemo narašča, na udaru pa niso le poslovni objekti, posebno v času dopustov so izpostavljena tudi stanovanjska naselja. Trgovine, banke, pošte, pisarne varujejo alarmni sistemi, varovanje doma pa številni še vedno zanemarjajo. Četudi nimate nobene posebne lastnine, po neljubem dogodku vloma ne boste mirno spali. Poskrbite zase, svoje bližnje in vaš dom ter si za majhno ceno, kot je vgradnja najboljšega hišnega alarma, močno povišajte standard bivanja.

 

 

Najboljši hišni alarm za varovanje domaVklop alarma je najenostavnejši način varovanja za maksimalno varnost

Naš glavna skrb že dvajset let je vaša varnost in varnost vašega imetja. Dosežemo jo lahko na relativno preprost, ampak učinkovit način – dovolj je že vklop alarma. Že razmišljat kateri je najboljši hišni alarm? Za vsa vaša vprašanja smo vam specializirani strokovnjaki podjetja Mobicom d.o.o. na voljo v naši trgovini v Trzinu, po telefonu ali elektronski pošti. Vas zanima, kateri način varovanja je najboljši? Hišni alarm je preventivna zaščita, sirene za alarme pa se vsakič znova izkažejo kot odlična rešitev pred predrznimi nepridipravi. Seveda pa je zasnova protivlomnega sistema prilagojena vašim potrebam in željam. Objekt zavarujte z unikatno kombinacijo varovalnih elementov po svoji meri.

 

 

Sodobna tehnologija varovanja: GSM alarm

Vklop alarma, ko greste zdoma, je malenkostno opravilo z izredno pomembno funkcijo. Kateri je najboljši? Hišni alarmi se med seboj razlikujejo. Nekateri potrebujejo svojo električno inštalacijo, ko to ni mogoče, pa so na izbiro brezžični sistemi, katerih zanesljivost se je izredno povečala. Vsak alarmni sistem ima tudi možnost upravljanja z aparatom GSM. Alarm omogoča izklop in vklop alarma na daljavo, na telefonsko številko pa javi vse nepravilnosti. GSM alarm je del vsakega sodobnega protivlomnega sistema, saj smo ljudje praktično neločljivo povezani s svojimi mobilnimi telefoni in tako tudi najlažje poskrbimo za dogajanje. Z GSM aparatom pa ne upravljajte le alarma, pač pa tudi druge naprave znotraj hiše. Četudi pozabite vklopiti detektor dima ali drugo varovalno napravo, imate oddaljen dostop že v svoji dlani. Najboljši hišni alarmi vas čakajo pri nas.