15. julij 2016

Usnjeni motoristični kombinezoniMotoristični kombinezon za na pot

Motoristični kombinezon je zagotovo eden izmed najpomembnejših elementov, če nameravate postati motorist ali če to že ste. Naša spletna trgovina ponuja res veliko izbiro vseh pripomočkov za motoriste, med katere seveda spada tudi prava konfekcija. Ponujamo usnjene motoristične kombinezone tako za moške kot za ženske. Prav tako lahko izbirate med enodelnim ali dvodelnim motorističnim kombinezonom. Izbira je res velika, zagotavljamo pa vam, da boste poleg varnosti z njimi tudi udobno potovali. Kombinezoni tschul so izdelani iz govejega usnja, predvsem pa moramo poudariti zaščito na ramenih, komolcih, kolenih in hrbtu. Poleg tega je zaščita na ramenih in kolenih še dodatno ojačana. Motoristični kombinezon nudi tudi ojačan strech material na mestih pod pazduho, rokah, bokih spredaj in zadaj na kolenih.

 

 

Tschul – kakovostna znamka

Motoristični kombinezoni priznane in poznane znamke Tschul so cenovno ugodni in preprosti. Vsi so sestavljeni iz 100 % usnja. Njihova notranja mreža je antibakterijska, imajo zelo praktično zapiranje z zadrgo, zagotovo pa prav pride tudi notranji žep. Njegova drsnika sta odstranljiva in zamenljiva. Ker je prav, da v izletih z motorjem uživajo tudi predstavnice nežnejšega spola, vam nudimo res veliko izbiro usnjenih motorističnih kombinezonov za ženske. Izbirate lahko med enodelnimi ali dvodelnimi modeli. Ti ravno tako kot moški nudijo vse udobje in predvsem zaščito.

 

 

Tschul – v naši trgovini

Priporočamo, da obiščete našo spletno trgovino in izberete motoristični kombinezon, ki vas bo najbolj prepričal. Nikar ne spreglejte posebnih akcij, saj je veliko modelov na voljo po nekoliko znižani ceni. Ko boste željeni izdelek izbrali, določili pravo velikost in nato tudi naročili, pa vam ga bomo že v 1 do 3 dni tudi dostavili na dom in že ga boste lahko uporabili za sobotni pobeg na lepše. Poleg motorističnih kombinezonov vam nudimo še res veliko ostalih izdelkov za motoristične užitke. Izbirate lahko med čeladami, škornji, motornimi olji, akumulatorji in še mnogo ostalimi izdelki. Vabljeni, da nas obiščete!