15. julij 2016

Motoristične čelade za varno vožnjo

Motoristične čelade v naši ponudbi v spletni trgovini so udobne in lahke preklopne ali integralne čelade. Zaradi načina in materiala, uporabljenega pri izdelavi, je vsaka preklopna čelada izjemno lahka, hkrati pa ima zelo močno zunanjo školjko. Seveda je pomembno tudi, da je najboljša čelada za motor tudi zelo udobna, da jo lahko nosite brez težav tudi na daljši poti oziroma potovanju. Med številnimi znamkami in modeli motorističnih čelad lahko v naši spletni trgovini najdete več različnih barv in modelov čelad hjc. Praktično je, da so na voljo v treh različnih velikostih in da imajo tudi primerno zaščito proti soncu, ki jo lahko sami uravnavate. Pri vsaki motoristični čeladi je pomembno tudi, da je zagotovljeno primerno prezračevanje.

 

 

Motoristične preklopne čeladePreklopna čelada za vsako glavo

Poleg nedvomne kvalitete imajo motoristične čelade iz naše ponudbe tudi zelo enostaven način odpiranja in zapiranja. Svojo najljubšo in seveda najboljšo čelado za motor boste enostavno in hitro, predvsem pa varno odprli samo z eno roko. Vsi modeli čelad hjc imajo tudi zelo učinkovito UV zaščito, nezanemarljiva je tudi zaščita proti nadležnemu vetru. Še ena pomembna varnostna značilnost preklopnih čelad je dvojna homologacija, kar pomeni, da vam čelada zagotavlja varnost, če je zaprta in tudi če je odprta.

 

 

Preklopna čelada – izberite svojo

Poskrbite za svoje udobje med vožnjo, predvsem pa na prvem mestu poskrbite za svojo varnost. Vzemite si čas in preglejte vso ponudbo v naši spletni trgovini, da boste lahko izbrali res pravo in varno motoristično čelado. Ponujamo vam tudi dodatke za čelado, kot je torba, v katero jo lahko spravite ali čistilo, s katerim jo lahko očistite. Da bi ob uporabi motoristične čelade zaščitili tudi svoj sluh, so vam na voljo posebni čepki, s katerimi zaščitite svoja ušesa pred hrupom. V spletni trgovini boste opazili tudi ključavnice za čelado, da vam je nihče ne ukrade, in številne nadomestne dele, če se kaj zlomi. Vljudno vabljeni k ogledu naših izdelkov.