03. junij 2016

Različne moke in drugi brezglutenski izdelki za odlično brezglutensko pecivo

Moke brez glutena so nujna oprema vsakogar, ki ima v gospodinjstvu nekoga, ki je preobčutljiv na gluten. Gluten je prolamin, lepljiva, elastična in v vodi topna beljakovina, ki jo najdemo v pšenici, ržu, ječmenu in piri. Pri preobčutljivosti lahko povzroči kronično vnetje prebavnega trakta oziroma celiakijo, kar lahko vodi v resne zdravstvene težave. Pri takšnih posameznikih je nujno uporabljati brezglutenske izdelke in moke brez glutena, s pomočjo katerih lahko spečemo različne jedi, kot tudi biskvit in sladice brez glutena.

 

 

Brezglutenski izdelki so vam na voljo v podjetju Peki

Brezglutenska moka za čokoladno pecivoSmo podjetje BTF d.o.o. Pekarski inženiring, in se na spletu predstavljamo kot Peki. Nudimo vam pozorno izbran asortiman izdelkov, ki jih vsak pekarski in slaščičarski obrat potrebuje za svoje delovanje. Naš program odlikuje visoka kakovost in vzdržljivost opreme, hitra dobavljivost in konkurenčna cena. Izdelke omogočamo tudi za nakup posameznikom, ki poleg klasične slaščičarske opreme in živil, lahko izberejo tudi kakovostna brezglutenska živila in moke brez glutena za brezglutensko pecivo ter drugo uporabo v tovrstne namene. Brezglutenski izdelki vam omogočajo peko zares širokega nabora sladic brez glutena, saj so vam na voljo:

  • Sladkorne in modelirne mase,
  • Moke brez glutena v mešanicah za brezglutensko pecivo, cupcake, royal icinge,
  • Mešanice za kreme brez glutena,
  • Mešanice za sladkorno čipko brez glutena ter
  • Jedilna barvila in jedilne dekoracije brez glutena.

 

 

Po moke brez glutena za brezglutensko pecivo

Čokolada ali palačinke brez glutena so za nekoga, ki se mora običajno tem sladicam izogibati, pravo presenečenje. Zase ali za svojega bližnjega tako lahko pripravite odlično brezglutensko pecivo, ki bo izvrstnega okusa, pripravljeno pa hitro in brez tveganj, da se v mešanici skriva gluten. Brezglutenski izdelki v supermarketih vas namreč lahko zavajajo z napisi 'brez glutena', ki so dovoljeni tudi ob minimalnih možnostih, da je v izdelku pristal delček te prepovedane beljakovine. Domača čokolada brez glutena bo stoodstotno varna, če boste uporabili našo temno čokolado brez glutena v prahu in jo naredili sami. Izberite si naše moke brez glutena za različna peciva ter si zagotovite varnost in razkošje okusa.