20. januar 2016

Modul stikala – poljubna sestavitev po vaši meri

V spletni trgovini EVJ dobite kvalitetna stikala različnih proizvajalcev. Podjetje Tem iz Čateža, ki je vodilni slovenski proizvajalec stikal, izdeluje tudi tako imenovana Modul križna stikala oziroma stikala Tem Čatež Modul. Priznano slovensko podjetje, ki se je uveljavilo tako pri nas kot v tujini z blagovnima znamkama stikal Modul in Ekonomik je postalo sinonim za elegantno dovršenost in neprecenljivo kakovost na področju izdelave stikal. Tem stikala odlikuje posebna eleganca, ki vašemu domu prinese dodaten čar sodobnosti in le z enim klikom naročite tudi v spletni trgovini EVJ.

 

 

TEM stikala: elegantna popolnost novih oblik

Modul stikala in TEM stikalaTEM stikala odlikuje eleganca in strmenje k sodobnemu dizajnu. Popoln, ravno oblikovan profil Modul stikala vam ponuja poigravanje z modernimi elementi vašega prostora. Enopolno stikalo Modul so v TEM Čatež razvili za vse, ki znate ceniti premišljeno načrtovan izdelek in bi radi v svoje stanovanje vnesli poseben dizajn. Sistem enopolnega Modul stikala potrebuje manj prostora, saj je v isti okvir možno sestaviti poljubno kombinacijo funkcijskih elementov in se tako lahko prilagodi našim željam in potrebam. Modul enopolno stikalo prinaša kombinacijo popolne oblike in subtilnega barvnega izbora, ker pri podjetju Tem Čatež vedo kaj vas navdihuje. Cenik Modul stikala najdete v naši spletni trgovini kjer lahko izbirate med prefinjenimi oblikami, ki vam jih enopolno stikalo ponuja. Modul vam ponuja možnosti kombiniranja vodoravno in navpično, v skupinah ali samostojno, torej možnost poigravanja, tudi pri uporabi okroglih doz. Kovinski nosilec vam vedno zagotavlja odlično stabilnost tudi pri grobi uporabi in je primeren za vse dekorativne okvirje. Vsa enopolna stikala so testirana po mednarodnih standardih varnosti.
Tem Čatež modul iz podjetja Tem lahko dobite pri nas, za tiste, ki radi malce zatemnite prostor in imate LED razsvetljavo, pa imamo na voljo tudi menjalno zatemnilno stikalo in ostale proizvode, ki jih tako cenik za modul stikala najdete v naši EVJ spletni trgovini.

 

 

Modul stikala-univerzalnost, ki je še niste izkusili

Modul stikala odlikuje neverjetna univerzalnost in prilagajanje vsakemu prostoru, saj je modul sistem vtičnic in stikal, ki bo prepričal vsakega še tako zahtevnega potrošnika.
V naši spletni trgovini EVJ dobite kvalitetna stikala Tem, ki bodo v vaš dom vnesle eleganco, seveda pa dobite tudi ostale proizvode kot na primer menjalno zatemnilno stikalo ali pa kaj drugega. Obiščite nas in se prepričajte.