30. julij 2015

Menjavo gum je nujno potrebno opraviti dvakrat letno

Menjava zimskih gumMenjava gum se pri večini voznikov dogaja dvakrat letno. Ko pride ta čas, si želimo, da menjavo gum opravimo čim hitreje, oziroma takoj, ko si to zamislimo. Nekaterim nam je pomembna tudi cena menjave gum. Če iščete ugodnega in hitrega vulkanizerja v Ljubljani, se oglasite v avtocentru Velič, kjer vam menjavo gum opravimo mimogrede. Pri nas lahko kupite pnevmatike, ki niso le poceni, ampak so najcenejše pnevmatike. Ob tem vam lahko opravimo še menjavo motornega olja ali optično nastavitev podvozja, ki sta le dve od številnih storitev, ki jih nudimo. 

 

Menjava gum se pri nas dogaja hitro in zelo poceni

V skladu s politiko našega podjetja je dobra stranka le zadovoljna stranka, zato se maksimalno in vsestransko trudimo, da naše stranke zadovoljimo in pozitivno presenetimo. Zato vedno damo vse od sebe pri cenah vseh storitev, od katerih je ena najbolj pogostih tudi menjava gum. Trudimo se, da je cena menjave gum pri nas konkurenčna oziroma ugodna, saj je naš cilj, da postanemo najbolj priljubljen vulkanizer v Ljubljani.

 

Cena menjave gum mora biti taka, da stranke pritegne

Zavedamo se, da živimo v takšnih časih, ko so mnogi prisiljeni dvakrat obrniti vsak evro. Zato se trudimo, da s konkurenčno ceno menjave gum in kvalitetno storitvijo pritegnemo nove stranke. Starih strank cena menjave gum pri nas niti pretirano ne zanima, saj nam zaradi naše odličnosti že toliko zaupajo, da vedo, da bomo zaradi njih na vsak način ostali konkurenčni. Kdor začne hoditi k nam kmalu ugotovi, da smo res dober vulkanizer v Ljubljani. Nudimo pa tudi druge storitve, kot so denimo menjava motornega olja ali optična nastavitev podvozja

 

Vulkanizerjev v Ljubljani je veliko. AC Velič pa je en sam.

Včasih je težko pisati o samem sebi, saj je vsaka samohvala sprejeta z dvomom. Toda ne moremo povedati drugače, kot da izrečemo tisto, kar je res. Mi smo najboljši vulkanizer v Ljubljani. Obiščite nas in prepričali se boste tudi sami.