14. april 2015

Avtomobilske pnevmatike v Avto centru Velič

Avtomobilske pnevmatike morajo biti izbrane vremenskemu času in danemu terenu primerno, menjava pnevmatik pa je celo zakonsko določena. Avto center Velič vam ponuja izredno poceni zimsko letne avtomobilske gume, ki vam zagotavljajo varnost in udobje na cesti v vseh razmerah. Naši izkušeni strokovnjaki so med drugim specializirani za menjavo, centriranje in prodajo pnevmatik, pa naj gre za letne ali zimske gume. S primernim servisom bo vaše vozilo popolnoma opremljeno, s čimer mu omogočimo maksimalno zmogljivost in hkrati tudi zmanjšano porabo. Zagotavljamo vam torej najcenejše avtomobilske pnevmatike svetovno priznanih proizvajalcev, ki se poleg izjemne zanesljivosti ponašajo tudi z dolgo življenjsko dobo.

 

Avtomobilske pnevmatike
Kakovostne avtomobilske pnevmatike različnih znamk

Med najbolj poceni letne avtomobilske gume sodijo avto gume Sava, prav tako pa vam ponujamo tudi številne druge vrhunske proizvajalce avtomobilskih pnevmatik. Ker morajo biti zimsko letne gume primerno nameščene, v naši servisni delavnici poskrbimo tudi za natančno in hitro menjavo, montažo in centriranje pnevmatik. Z ustreznim vzdrževanjem onemogočimo nastanek kasnejših morebitnih okvar, s čimer vas razbremenimo nezaželenih stroškov, ki bi z zanemarjanjem manjših podrobnosti lahko nastali. S celovitim rednim hitrim servisom vozila, primerno menjavo avtomobilskih gum ter s pomočjo drugih vrhunskih vulkanizerskih storitev vam zagotavljamo varno vožnjo ter dolgo življenjsko dobo vašega jeklenega konjička. Obrnite se torej na nas in si zagotovite kakovostne avtomobilske pnevmatike v Avto centru Velič!

 

Izredno poceni letne avtomobilske gume

Če iščete kvalitetne, a izjemno poceni letne avtomobilske gume, ste pri nas zagotovo na pravem mestu! Prodaja avtomobilskih pnevmatik obsega tako kvalitetne zimske, kot tudi poceni letne gume številnih svetovno uveljavljenih proizvajalcev. Obrnite se na nas ali pa nas kar osebno obiščite v naši delavnici, kjer vam bomo priskrbeli najcenejše letne in zimske pnevmatike! Po visokokvalitetne avto gume se zagotovo splača priti v Avto center Velič, zato nikar ne oklevajte in nas kontaktirajte že danes!