04. julij 2016

Krepitev imunskega sistema omogočimo čimprej

Krepitev imunskega sistema je priporočljivo začeti izvajati s prihodom jeseni. Ukrepi krepitve imunskega sistema, ki jih izvajamo potem, ko se že pojavijo znaki oslabljenega imunskega sistema, so prepozni in žal ne učinkujejo optimalno. Priporočamo, da za krepitev imunskega sistema uporabite prave prehranske dodatke, kot je denimo sirup za odpornost Imunofit, ki imunski sistem pri otrocih zelo dobro vzpodbudi. S pomočjo beta glukanov, ki jih pridobimo iz kvasovk, se imunski sistem pri otrocih izboljša do te mere, da do znakov oslabljenega imunskega sistema sploh ne pride. Poleg izdelkov za izboljšanje imunskega sistema pri otrocih in odraslih v naši pestri ponudbi najdete tudi kapljice vitamin D za otroke. Vsi naši proizvodi so visoke kvalitete in ustrezno učinkoviti, tako da si z njimi v vsakem primeru okrepite zdravje, ki je dragoceno pri vsakem človeku.

 

 

Krepitev imunskega sistema s prehranski dodatkiImunski sistem pri otrocih zahteva pravočasno ukrepanje

Ko se pojavijo znaki oslabljenega imunskega sistema, je za ukrepanje že pozno. S krepitvijo imunskega sistema bi morali namreč začeti že bistveno prej. V vsakem primeru pa je zadnji čas za ukrepanje, ko pri sebi ali vašem otroku opazite znake oslabljenega imunskega sistema. V tistem trenutku je zelo pomembno, da nemudoma posežete po kvalitetnih prehranskih dodatkih, ki bodo omogočili ustrezno krepitev imunskega sistema.

 

 

Krepitev imunskega sistema ni primerna le za otroke

Tudi odrasli v jesenskem in zimskem času vse prehitro podležemo okužbam, zaradi katerih je pogosto moteno naše zasebno in poslovno življenje. Zato je primerno, da poskrbimo tudi zase in ne le za imunski sistem pri otrocih. Izpostavljeni smo vsi, še posebej tisti, ki delajo v vrtcih, šolah, zdravstvenih domovih in drugih javnih službah. Dobro je, da ne čakamo, da se pojavijo znaki oslabljenega imunskega sistema, ampak da ukrepamo že prej. Pravočasni ukrepi v tej smeri nam bodo namreč omogočili, da se bomo izognili prenekateremu bolezenskemu stanju in tako jesensko-zimski čas preživeli bolj kvalitetno.