17. marec 2016

Kozmetični salon v Ljubljani – BM studio nudi popolno nego za obraz in telo

BM kozmetični salon v Ljubljani že nekaj desetletij ponuja različne kozmetične storitve za nego obraza in telesa, pri tem pa prisega na kakovostno dermatološko kozmetiko Murad s širokim spektrom delovanja. Naša koža, še zlasti na obrazu, je vsakodnevno izpostavljena številnim obremenitvam, kot so onesnaženost zraka, vroče poletno sonce, ledeno mrzle zime ter stres in nepravilna prehrana. Če kože ne negujemo, ta sčasoma izgubi svojo svežino in sijaj ter postane ohlapna. Na njej se začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Te neprijetnosti lahko odpravi le redna in pravilna nega obraza, ki zagotavlja, da bo vaša koža na obrazu ves čas zdrava in sijoča.

 

 

Lasersko pomlajevanje obrazaNega obraza s kakovostno kozmetiko Murad

BM kozmetični salon v Ljubljani ima posebej za vas v svoji ponudbi več vrst nege obraza in dekolteja. Za pravo obliko nege se odločimo glede na stanje in tip kože. Ta je še posebej pomemben za pravilno oblikovanje nege obraza, saj je prirojen in nanj skoraj ne moremo vplivati.
BM kozmetični salon v Ljubljani vam nudi brezplačen pregled kože in svetovanje. Določili bomo tip kože, ugotovili probleme in potrebe kože, nato pa skupaj z vami naredili načrt, kakšna naj bi bila vaša nega obraza.
Nega obraza se začne s temeljitim čiščenjem in odstranjevanjem odmrlih celic, nečistoče in ličil. Šele takrat, ko je koža temeljito očiščena, lahko pričnemo z nego. Ročna masaža obraza bo spodbudila prekrvavitev kože in ji povrnila prožnost. Nega obraza se zaključi z nanosom negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, ki bo poskrbel za naraven in zdrav videz kože.

 

 

Pomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo

Lasersko pomlajevanje obraza predstavlja eno najučinkovitejših tehnik glajenja gub, za katero se odloča vedno več ljudi. Klasične kirurške metode za pomlajevanje obraza so namreč boleče, možnost težav med in po posegu je velika, pot do končnega cilja pa dolga. Lasersko pomlajevanje obraza pa je neboleč poseg, po katerem so pacienti videti tudi do deset let mlajši. Pomlajevanje obraza z laserjem je primerno tudi za odstranjevanje pigmentnih sprememb tkiva oziroma lezij in brazgotin, ki so posledica mozoljavosti.
BM kozmetični salon v Ljubljani za pomlajevanje obraza uporablja vrhunsko in napredno ELOS tehnologijo. Postopek traja od nekaj minut do dve uri, čas trajanja je odvisen od velikosti obdelovalne površine.

Razmišljate, da bi si naredili permanentni make up? BM kozmetični salon v Ljubljani ga izvaja z vrhunskim nemškim aparatom nove generacije PMC WILDE, pigmenti pa so visokokakovostni in antialergijski. Vabljeni.