21. december 2015

Odlični kotli na drva za ogrevanje doma v podjetju THS d.o.o.

Kotli na drva, radiatorji, plinski kotli za centralno ogrevanje, kotli na trdo gorivo, olje ali plin in druga bogata ponudba so vam na voljo v podjetju THS d.o.o. Ukvarjamo se s prodajo vodovodne in plinske inštalacije, centralne kurjave in sanitarne keramike, pri čemer velik poudarek dajemo področju alternativnih virov, kot so solarni sistemi, zračni kamini in toplotne črpalke.

 

Kotli na drva in ostalo trdo gorivo


Kotli na trdo gorivo različnih proizvajalcev

Toplota stanovanja je tisto, kar našemu domu da prijetnost in domačnost, v katero se radi vračamo. Nudimo vam kotle za trdo gorivo oziroma kotle na drva različnih proizvajalcev:

  • Junkers,
  • Protech in
  • Ferroli.

Junkers kotli na drva, premog ali brikete imajo štiri različne moči in zagotavljajo ustrezno izbiro glede na ogrevalno moč, ki jo potrebujete. So robustni, enostavni za montažo, uporabo in vzdrževanje ter zahtevajo zelo malo prostora za vgradnjo. Ti kotli na trda goriva, katerih cenik najdete na naši spletni strani, vas prepričajo tudi s tehničnimi lastnostmi, s svojim odličnim izkoristkom pa vam prihranijo energijo in stroške. Ti kotli na drva so varni, saj standardno vgrajeni regulator vleka avtomatsko zapre dovod zraka, če temperatura v kotlu preveč naraste.

 


Kotli na drva Ferroli z jekleno površino

Kotli za ogrevanje Ferroli pa so narejeni z izredno stopnjo izkoristka in imajo možnost vgradnje gorilcev na pelete, delni povrat plamena in obvodni sistem za pline. Posebni obvodni sistem dimnih plinov in velika grelna površina omogočata tako visoko ogrevalno učinkovitost kot tiho delovanje. Ohišje tega kotla na drva je narejeno iz prašno oranžne lakirane jeklene površine, ki je skupaj z izolacijo in aluminijasto folijo pritrjena na kotel.
Vsi kotli na trda goriva, katerih cenik prinaša ugoden nakup, so kvalitetni in dajejo dober izkoristek ogrevanja. Kotli za centralno ogrevanje so vam na voljo v našem podjetju v Mariboru, lahko pa nas za informacije o kotlih za ogrevanje pokličete tudi po telefonu ali nas kontaktirate preko spleta.