21. december 2015

Toplotne črpalke vam z alternativnimi viri energije nudijo energetsko neodvisnost

V podjetju THS d.o.o. iz Maribora vam nudimo vodovodne in plinske instalacije, sanitarno keramiko in centralno kurjavo, pri tem pa vam pri slednji omogočamo možnost nakupa toplotne črpalke za ogrevanje. Cenik je objavljen na naši spletni strani, ogrevanje s toplotno črpalko pa ima številne prednosti.

 


Zakaj izbrati ogrevanje s toplotno črpalko in cenik

Toplotne črpalke za ogrevanje hiše so vezane na alternativne vire kot sta zrak in voda, cena le teh pa je vedno enaka oziroma brezplačna. Za prihodnost ste na ta način zavarovani in brez skrbi da bi morali sedeti v hladni hiši zaradi podražitve energije. Ogrevanje je tako udobno, dolgoročno varno in ugodno. Ogrevanje s toplotno črpalko, za katero cenik lahko izveste tudi preko klica na naše podjetje, pripomore tudi k ohranjanju naravnih virov, saj ne proizvaja emisij. Na voljo so vam različne toplotne črpalke za ogrevanje hiše:

  • IDM,
  • Panasonic in
  • Panasonic VRF.

 


Ogrevanje hiše s toplotno črpalkoToplotna črpalka Panasonic cenik

Panasonic VRF toplotna črpalka zrak voda, katere cena je zapisana v ceniku na naši strani, je zasnovana posebej za varčno rabo energije, za enostavno namestitev in izredno učinkovito delovanje. Učinkovita je namreč tudi pri temperaturi do - 25 ⁰C ter ponuja odlično učinkovitost na trgu z več kot 77 % kombinacijami. Poleg tega jo je preprosto povezati z različnimi daljinskimi upravljalniki, osnovno enoto in mrežnimi vmesniki. podjetje Panasonic je z več kot 30 leti izkušenj in prodajo v več kot 120 držav po vsem svetu nedvomno eno vodilnih podjetij na področju ogrevanja in hlajenja. Ogrevanje s toplotno črpalko je rešitev prihodnosti, ki vam ga omogoča naše podjetje THS d.o.o., v naši ponudbi pa so tudi kotli za ogrevanje na drva, radiatorji, cevi za plin in ostala ponudba za ogrevanje prostorov. Poleg centralnega ogrevanja se ukvarjamo tudi z vodovnimi in plinskimi instalacijami ter sanitarno keramiko.