02. junij 2016

Klasična pedikura – privoščite svojim stopalom nego, ki si jo zaslužijo!

Klasična pedikura je deležna največ zanimanja v poletnih mesecih, ko so naša stopala zaradi odprte obutve pogosteje vidna tudi drugim. Seveda pa si lahko klasično pedikuro privoščite tudi v drugih letnih časih, saj njen namen ni le lepši videz vaših stopal …

 

 

Klasična ali francoska pedikuraRazvajanje, ki pripelje do urejenega videza stopal

Razlogi, zakaj spada klasična pedikura med osnovno nego telesa, niso zgolj estetske narave. Klasična pedikura namreč izjemno blagodejno vpliva na vaša stopala, saj poskrbi za njihovo popolno sprostitev. Ustrezna skrb za stopala pa lahko prepreči tudi številne nevšečnosti, na primer razvoj glivic ali vraščanje nohtov. Doma verjetno nimate ustreznih pripomočkov za celostno in temeljito izvedeno klasično pedikuro, zato je pametneje, da storitev prepustite strokovnjakom za to področje. Med naslednjim obiskom kozmetičnega salona torej ne smete poskrbeti, da si posebno pozornost zaslužijo tudi vaša stopala.

 

 

Možne tudi nadgradnje klasične pedikure

Klasična pedikura navadno zajema namakanje vaših stopal, ki bo poskrbelo za zmehčanje kože, čemur sledi nežno odstranjevanje trde kože in obnohtne kožice. Sledi masaža, namenjena popolni sprostitvi stopal, ki so pogosto eden najbolj obremenjenih delov telesa, klasična pedikura pa se običajno zaključi z nanosom kreme, ki bo poskrbela za napeto in navlaženo kožo stopal. Po želji se lahko odločite tudi za lakiranje nohtov, na primer za t. i. francosko pedikuro, ali pa za medicinsko pedikuro. Slednja je še posebej primerna za tiste, ki imate resnejše težave s stopali, francoska pedikura pa je zagotovo ena najboljših izbir za posebne priložnosti – tako boste resnični urejeni »od nog do glave«.

 

Izvajamo tudi storitev depilacije.