09. junij 2015

Klasična masaža – aromaterapija in eterična olja za masažo

Klasična masaža je poleg nege obraza in telesa, depilacije, pedikure in manikure, finske savne ter solarija, ena od številnih storitev, ki jih nudi naš kozmetični salon Nika. Klasična masaža pa je zgolj ena od več masaž, ki jih nudimo. Ostale so še:

  • ročna limfna drenaža,
  • učvrstitvena terapija za prsi,
  • refleksna masaža stopal,
  • lomi-lomi havajska masaža,
  • masaža s čokolado,
  • azijska masaža z zeliščnimi snopki,
  • masaža s toplimi školjkami in
  • indijska sprostilna antistresna masaža glave.

 

Klasična masažaAromaterapija in eterična olja za masažo

Za povečan občutek sproščenosti sočasno s klasično masažo in ostalimi tehnikami izvajamo aromaterapijo, ki je že stoletja znana po svojih terapevtskih učinkih. Aromaterapija in eterična olja vplivajo na naše psihično in fizično počutje, olja za masažo nas pomirijo in sprostijo, nekatera pa tudi prebudijo in poživijo. Olja za masažo in klasična masaža ali druge tehnike dodatno delujejo na posamezne organe in mišice. Aromaterapija in eterična olja omogočata učinkovit splet dišav in sta v kombinaciji z masažo, ki nas popolnoma razbremeni vsakdanjega stresa in težav na določenem predelu telesa, globoko sprostilna.

 

Olje za masažo je prilagojeno vsaki stranki

Aromaterapijo in eterična olja izberemo na podlagi želja stranke in tako, da na stranko vplivajo psihično in fizično čim bolj sprostilno. Klasična masaža izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo, pospešuje izločanje odpadnih snovi in ustvarja dobro počutje. Ročna limfna drenaža spodbudi limfni sistem ter tako pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa in ima zelo sprostilen učinek na telo. Refleksna masaža stopal vzpostavi pretok energije in krvi, sprosti celo telo in pomaga zdraviti številne bolezni. Ponudbo in opis ostale ponudbe masaž si poglejte na naši spletni strani.

 

Naj pa klasična masaža ne bo edina stvar, ki jo naredite za svoje zdravje in dobro počutje. Na voljo vam je tudi najcenejša brazilska depilacija v Ljubljani, ki vam bo prihranila številne trenutke vsakdanjega britja, vam omogočila gladko svilnato kožo in prinesla zadovoljstvo s samim seboj ter številne druge storitve. Vabljeni.