01. avgust 2016

Industrijska razsvetljava za industrijske hale in druge proizvodne obrate

Javna in industrijska razsvetljavaIndustrijska razsvetljava se uporablja v delavnicah, proizvodnih halah, skladiščih in povsod drugod, kjer je zaradi varnosti potrebno zagotoviti močno svetlobo. Industrijska razsvetljava mora biti dovolj močna, vendar hkrati očem prijazna, saj se zaposleni veliko časa nahajajo pod njo – pri delu pa jih seveda ne smejo boleti oči. Pravilno projektiranje razsvetljave je prav tako zelo pomembno, saj mora svetloba padati direktno na delovno mesto, ne da bi pri tem metala sence. Ker mora industrijska razsvetljava delovati zelo dolgo časa, se zelo pogosto uporablja LED industrijska razsvetljava, ki ima nizko porabo, s tem pa so nižji tudi stroški za električno energijo. Pri izbiri industrijske razsvetljave bodite predvsem na moč in barvo svetlobe. Notranja industrijska razsvetljava mora biti odporna na prah in tekočine, zunanja razsvetljava pa na neugodne vremenske razmere. Pri podjetju Elektro Pečaver bomo vgradili cenovno ugodno industrijsko razsvetljavo, ki vam bo odlično služila še vrsto let.

 

 

Zunanja razsvetljava

Zunanja razsvetljava spada med najbolj odporne vrste razsvetljave. Uporablja se za osvetlitev dvorišč, zunanjih skladišč, vhodov, itd. Elementi zunanje razsvetljave morajo biti odporni na padavine, mraz, in močno svetlobo. Nuditi morajo optimalno razsvetljenost tudi v primeru megle. Dobra zunanja razsvetljava nudi tudi optimalno zaščito pred nepridipravi, ki bi morda poskušali vdreti v vaše poslovne in proizvodne prostore. Zunanja razsvetljava podjetja Elektro Pečaver se odlično obnese tudi v zasebnih prostorih. Za javne prostore, npr. osvetlitev ulic, vam nudimo raznovrstno javno razsvetljavo.

 

 

Javna razsvetljava

Javna razsvetljava zagotavlja varnost in vidljivost na javnih mestih. Posebej pomembna je zaradi bližine pešcev in vozil, ki je v mestu neizogibna. Nudimo vam zares bogato ponudbo raznolikih elementov za javno razsvetljavo, ki se bodo podali v čisto vsak tip prostora. V kolikor potrebujete dodatne informacije o javni razsvetljavi, električnih inštalacijah ali drugih izdelkih iz naše ponudbe, vam vljudno vabimo, da obiščete našo spletno stran ali nas pokličete preko telefona.