12. februar 2016

Električna inštalacija po meri uporabnika

Električna inštalacija spada med najpomembnejša opravila oziroma storitve, ki jih je treba izvesti v stanovanjskem, poslovnem ali kakršnem koli drugem objektu.
Strokovno usposobljeni predstavniki podjetja Elektro Pečaver bodo najprej opravili projektiranje električne inštalacije in šele ko je stranka povsem zadovoljna sledijo ostala dela, ki so potrebna za urejanje kakovostne elektroinštalacije v hiši. Načrt električnih inštalacij bomo za vas opravili strokovno in v dogovorjenem času. Ker je vsako poslopje unikaten projekt vas nočemo zavajati s cenikom elektroinštalacije, a če želite kakovostno opravljeno delo nas kontaktirajte s svojimi željami in podali vam bomo okvirno oceno.

 

 

Električna inštalacija v hišiKakovostna električna inštalacija s pomočjo strokovnjakov

Električna inštalacija je bistvenega pomena za delovanje vsakega objekta, naj si bo to večja poslovna ali stanovanjska. Zato je pomembno da je načrt in izvedba električnih inštalacij narejena strokovno in zanesljivo, saj lahko nepravilna in slaba električna inštalacija povzroči na eni strani veliko stroškov na drugi pa nepotrebno škodo.
Električne inštalacije so tako lahko različne in sicer informacijske, elektroenergetske in nizkonapetostne. Ustrezen načrt električnih inštalacij in seveda izvedba upoštevata tudi želje in prošnje naročnika ter zahtevata kvalitetno in strokovno opravljeno delo. Ravno to vam zagotavljamo v podjetju Elektro Pečaver – strokovno projektiranje, upoštevanje vaših želja in cenikom elektroinštalacije prilagojenim vaši stavbi.

 

 

Načrt električnih inštalacij

Elektroinštalacije v stanovanjski hiši so ravno tako zahtevne kot v velikih poslovnih stavbah. Pomembno je, da se prilagodimo vašim željam in inštalacijo prilagodimo, da je uporabniku prijazna. V podjetju Elektro Pečaver vedno upoštevamo tudi hiter napredek tehnologije, zato je vaša inštalacija zasnovana tako, da omogoča nadgradnjo brez velikih posegov v stavbo.
Strokovnjaki podjetja Elektro Pečaver vam pri izdelavi projekta električna inštalacija hiše lahko vgradijo tudi sistem ozemljitve.

 

 

Elektroinštalacije cenik

Cenik elektroinštalacije se spreminja od poslopja do poslopja, saj niti dve hiši nista enaki. Cena je odvisna od več dejavnikov, saj se lahko odločite tudi za določene dodatke električne inštalacije kot je sistem ozemljitve hiše. Zato je najbolje, da nas kontaktirate in pojasnite za kakšno stavbo gre, kakšne so vaše želje in skupaj bomo izdelali cenik elektroinštalacije primeren vašemu žepu.