12. februar 2016

Pametna hiša- udobje, varnost in varčnost

Zakaj pametna hiša? Ker poskrbi za vaše udobje, varnost,lahkotnost upravljanja in hkrati varčuje z energijo.
Pametna hiša je torej stavba v kateri so nadzori nad različnimi sistemi, kot so na primer ogrevanje, avdio-video sistemi, razsvetljava in tehnično varovanje prevzele pametne inštalacije. Nadgradnjo sistemov pametne hiše tako lahko popolnoma prepustimo domišljiji.
V podjetju Elektro Pečar vam nudimo celostno storitev od projektiranja do izvedbe elektroinštalacij. Odločite se za pametne inštalacije, pošljite nam povpraševanje za ceno pametne hiše in naj vaša hiša postane varčna hiša prihodnosti. Je tvoja hiša pametna?

 

 

Sistemi in cene pametnih hišTri glavne prednosti, ki jih ponuja pametna hiša

Tri glavne prednosti, ki vam jih za svojo ceno prinese pametna hiša so: varnost, varčnost in udobje. K temu pa lahko po željah stranke in glede na možnosti, ki nam jih hiša ponuja dodamo še možnost oddaljenega upravljanja ter možnost izbora in nadgrajevanja po sklopih. Povprašajte nas ceniku inteligentne hiše in videli boste, da se udobje izplača.
Za uporabnika sistemov pametne hiše je seveda najbolj pomembno udobje poceni pametna hiša poskrbi za marsikatero vsakodnevno opravilo. K večjemu udobju vsekakor pripomore tudi enostavno upravljanje sistema pametna hiša, ki ga je moč upravljati kar s pomočjo računalnikov (tabličnih ali osebnih) ter preko pametnega telefona. Tako je udobje, ki pride s ceno pametne hiše resnično neizmerno.

 

 

Sistemi pametne hiše-za vse poskrbijo pametne inštalacije

Sistemi pametne hiše (pametna inštalacija) pa na drugi strani pripomorejo tudi k zniževanju stroškov električne energija, ki jih lahko zniža kar do 30 odstotkov. Ob enem pa je pametna hiša izjemno varna, saj nam bodo senzorji v nadzorovanih prostorih pri nepooblaščenemu gibanju posredovalo SMS sporočilo. Ceniku inteligentne hiše je od poslopja do poslopja drugačen, saj vključuje vse strankine želje in zahtevnost projekta.

 

 

Cena pametne hiše

Pri podjetju Elektro Pečaver vas ne želimo zavajati s cenami, saj je vsaka pametna hiša individualen projekt, kar pomeni, da tudi dve hiši nimata vgrajene povsem iste opreme.
Cena pametne hiše je tako odvisna od sklopa vgrajene KNX opreme. Za izdelavo ponudbe za pametne inštalacije je najprej potrebno definirati želje uporabnika, ki jih najbolje izvemo s pomočjo vprašalnika.
Odločite se za varčno, udobno in poceni pametno hišo s podjetjem Elektro Pečaver