24. marec 2016

Harmonika, ki jo kupite pri nas, navdušuje s svojimi zvoki

Klavirska harmonika HohnerHarmonika je inštrument, za katerega bi skoraj lahko rekli, da je slovenski nacionalni. To sicer ne drži povsem, saj je harmonika vezana predvsem na Gorenjsko (in tudi nekatere druge regije), vendar je zaradi popularnosti narodne glasbe in uspehov nekaterih njenih izvajalcev, kot je v prvi vrsti gotovo Slavko Avsenik, harmonika v naših krajih tako rekoč vsepovsod ponarodela. Zanimivo je to, da kljub razcvetu moderne glasbe najprej v okviru rock'n'rollla in njegovih številnih podzvrsti ter kasneje elektronske glasbe, katero je omogočil razvoj računalnika, harmonika ostaja močno popularna pri velikem delu slovenske mlade generacije. Najboljši dokaz za to so številni včasih rosno mladi narodnozabavni ansambli, ki delajo kvalitetno in všečno. Klavirska harmonika Hohner je ena tistih, ki jih toplo priporočamo. Iz klavirske harmonike Hohner je mogoče izvabiti fenomenalne zvoke, ki razveseljujejo staro in mlado. Tako kot številne druge inštrumente, kot so denimo različne klasične kitare ali morda saksofon Trevor James, dobite pri nas tudi klavirsko harmoniko Hohner. Prodajamo pa seveda tudi različne druge inštrumente in glasbene naprave: od ustne harmonike do mešalne mize z ojačevalcem. Pri nas dobite vse, kar potrebujete za glasbo: od najrazličnejših inštrumentov do vseh nujno potrebnih pripomočkov za glasbila.

 

 

Harmoniko dobite v naši dobro založeni spletni trgovini

Prednost spleta je v tem, da vam ni treba oditi nikamor, da bi opravili nakup. Tako lahko klavirsko harmoniko Hohner, ustno harmoniko ali mešalno mizo z ojačevalcem naročite kar s klikanjem na miško. Mi pa bomo poskrbeli, da boste po pošti dobili tisto, kar ste si izbrali.

 

 

Ustna harmonika je pravzaprav odličen inštrument

Seveda je klavirska harmonika Hohner izvrsten inštrument. Na drugi strani pa je ustna harmonika izredno priročen in lep inštrument, ki ga lahko spravite kar v žep. Ustna harmonika je eden redkih inštrumentov, ki ga lahko v pravem trenutku izvlečete iz žepa in uprizorite pravi koncert, ki se lahko – glede na dobro voljo, ki jo s tem ustvarite pri ljudeh – kosa celo s harmoniko.