13. oktober 2015

Zimske gume na obrokeGume na obroke – ker je vaša varnost na prvem mestu 

Gume na obroke so posebna akcija, ki smo jo za vas pripravili pri Petrolu. Zavedamo se namreč, da je lahko za marsikoga menjava gum vse prej kot zanemarljiv strošek. Vendar pa gre za strošek, ki je nujno potreben. Ne le zaradi cestno-prometnih predpisov, ampak je glavni namen ustreznih zimskih gum predvsem zagotavljanje vaše varnosti, ki nam je pri Petrolu izjemno pomembna. Trenutno aktualna akcija zimskih avto gum na obroke tako omogoča, da lahko za vsako stranko posebej najdemo ustrezno finančno rešitev. Čim prej nas kontaktirajte (osebno ali prek spleta), če se tudi sami zanimate za nakup zimskih gum za obroke. Petrol si prizadeva za natančno preučitev želja in potreb vsake stranke.

 

Zakaj je potrebna ustrezna zimska oprema za vaše vozilo?

V zimskem času so razmere na cestišču še posebej nepredvidljive. To je čas, ko pogosteje prihaja do prometnih nesreč, saj so ceste večino časa spolzke, včasih pa celo poledenele. Med vožnjo je zato potrebna še posebna zbranost in previdnost, marsikateri nezgodi pa se lahko izognete z uporabo kakovostnih zimskih gum. Te morajo biti ustreznih dimenzij (še posebej pomemben je profil gum), ujemati se morajo s hitrostnim razredom in najvišjo možno obremenitvijo vašega vozila, poleg tega pa ne smejo biti pretirano obrabljene – načeloma naj zimske gume ne bi bile starejše od šestih let.

 

Zimske avto gume na obroke – podrobnosti

Zimske avto gume na obroke so na voljo vsem imetnikom Petrol klub plačilne kartice. Če je še nimate, vam tako priporočamo, da si jo čim prej priskrbite (postopek je enostaven in brezplačen), saj lahko z njo uveljavljate številne ugodnosti vse leto. Zimske avto gume na obroke so vam na voljo od 15. oktobra pa vse do 31. decembra. Zaloge so omejene, zato pohitite, če želite tudi sami ujeti akcijo zimskih gum na obroke. Petrol vam omogoča odplačevanje na do 10 obrokov, minimalni znesek enega obroka pa je 30 evrov.  

 

Ne le zimske gume na obroke – Petrol vam ponuja še druge ugodnosti

Zima se počasi približuje, zato je med našimi strankami vsekakor največ zanimanja prav za zimske gume na obroke. Petrol pa vam želi še nekoliko olajšati varno vožnjo v zimskih mesecih. Poleg možnosti nakupa zimskih avto gum na obroke vam tako omogočamo tudi poseben popust pri nakupu zimskih gum kakovostnih in uveljavljenih proizvajalcev (Nokian, Hankook, Infinity itd.) – od 18 pa vse do 28 odstotkov, popust pa je kompatibilen z akcijo nakupa zimskih gum na obroke. Petrol pa vam je poleg vsega naštetega pripravil še dodatno presenečenje – ob nakupu in menjavi gum vam podarimo vsestransko uporaben komplet orodja.