28. december 2015

ELOS tehnologija – varna, učinkovita in zanesljiva

ELOS tehnologija (Electrical Optical Synergy) predstavlja moderno tehnološko rešitev, ki združuje moč električne in optične energije za izvajanje raznovrstnih nekirurških posegov. Gre za eno izmed najvarnejših tehnologij na trgu, ki jo s pridom uporabljajo številni kozmetični saloni. Na voljo vam je tudi v Kozmetičnem salonu Nika na Ljubljanski cesti 19 v Kamniku. ELOS tehnologija omogoča posege brez nezaželenih stranskih učinkov. Med tovrstne posege sodi lasersko pomlajevanje kože, trajno odstranjevanje dlačic, odstranjevanje aken, odstranjevanje motečih žilic tik pod kožo, nekirurški liftig (glajenje gub in učvrščevanje kože), odstranjevanje celulita in oblikovanje telesa. Tretmaji z ELOS tehnologijo so zaradi nežnega delovanja primerni za vrste kože.

 

ELOS tehnologijaLasersko odstranjevanje dlačic

Zanesljivo in varno delovanje ELOS tehnologije omogoča nežno in neboleče odstranjevanje dlačic z dolgotrajnim učinkom. Zaradi kombinacije optične in električne energije je mogoče tudi lasersko odstranjevanje dlačic, ki so svetle, rdeče ali še v fazi rasti, česar drugi sistemi za odstranjevanje dlačic ne omogočajo. Lasersko odstranjevanje dlačic z ELOS tehnologijo je primerno tako za moške kot tudi ženske. S kontroliranim pulzom uničimo mešiček dlačice, hkrati pa ELOS tehnologija skrbi za hlajenje kože in na ta način preprečuje pretirano pordelost kože. Učinek laserskega odstranjevanja dlačic je dolgotrajen, še posebej, če ga večkrat ponovimo. Na ta način lahko prihranite veliko časa, ki bi ga vam vzelo odstranjevanje nadležnih dlačic. Lasersko odstranjevanje dlačic običajno traja manj kot pol ure.

 

Lasersko pomlajevanje kože

Lasersko pomlajevanje kože z ELOS tehnologijo obsega odstranjevanje vidnih žilic, pigmentnih nepravilnosti, povečanih por, manjših gubic in večjih gub. Po posegu je koža elastična, navlažena in učvrščena. Sinergija optične in električne energije pri laserskem pomlajevanju kože spodbuja obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu in na ta način izboljšuje strukturo kože. Za dodatne informacije o laserskem pomlajevanju kože in drugih storitvah, ki jih nudimo, vas vljudno vabimo, da obiščete našo spletno stran.