02. junij 2016

Detoksikacija zelesa v savni

Detoksikacija telesa s pomočjo obiskovanja savne

Detoksikacija telesa prinaša številne koristi za telo in za vaše celostno počutje, saj med drugim povzroči tudi izboljšanje spanca in razpoloženja. Obstajajo številni načini za detoksikacijo telesa, med katere nedvomno sodijo tudi redni obiski savne …

 

 

Detoksikacija telesa za ponovno vzpostavitev ravnovesja

Človek vsakodnevno vnaša v svoje telo najrazličnejše toksine, naj bo to v obliki uživanja nekakovostnih živil, uporabe nekvalitetne kozmetike ali pa izpostavljenosti onesnaženemu zraku. Detoksikacija telesa je tako izjemno pomembna, saj lahko pride v nasprotnem primeru do razvoja resnejših bolezni. Poseganje po polnovredni, naravno pridelani hrani nedvomno predstavlja enega pomembnejših vidikov detoksikacije telesa, pomembno pa ni le to, kaj vnašate vase s prehrano, ampak tudi tisto, kar pronica skozi vašo kožo, saj je ta navsezadnje največji človeški organ. Detoksikacija telesa tako zahteva premišljeno izbiro izdelkov za nego telesa, pozabiti pa ne smete niti na naravno sposobnost našega telesa, da skozi kožo, v obliki znojenja, izloča strupene snovi.

 

 

Številni koristni učinki rednega savnanja

Obiskovanje savne bo pospešilo znojenje, s tem pa tudi izločanje toksinov oziroma detoksikacijo telesa. Savnanje bo poskrbelo tudi za izboljšanje spanca in razpoloženja ter okrepilo vaš imunski sistem, koristno pa je tudi pri težavah s prekrvavitvijo in pri bolnikih z revmatičnimi obolenji. Koristi, ki jih prinaša uporaba savne, pa s tem še zdaleč niso izčrpane. Detoksikacija telesa, katere pomemben sestavni del je prav znojenje, se odrazi tudi v lepši, čistejši in bolj napeti koži, pozitiven pa je tudi njen vpliv na srčno-žilni sistem. Savnanje tako ni le izjemno sproščujoče, ampak prinaša tudi dolgoročne pozitivne učinke na vaše zdravje.

Izvajamo tudi manikuro in pedikuro.