26. januar 2016

Dobra avtošola je 3D šola vožnje Ljubljana

Šola vožnje v Ljubljani - 3D AvtošolaOdgovor na vprašanje, kje se nahaja dobra avtošola v Ljubljani, ponuja 3D šola vožnja Ljubljana center. Izbira prave avtošole v Ljubljani danes ni lahka, saj je na tem območju registriranih največ šol vožnje. Vendar ni vsaka avtošola dobra. Ljubljana se lahko pohvali s peščico dobrih avtošol, ki jih odlikujejo kakovostne storitve, odlični rezultati in ugodne cene. Med njimi je tudi 3D šola vožnje Ljubljana center.
Tako kot vse avtošole v Ljubljani tudi 3D šola vožnje Ljubljana center organizira tečaj o cestnoprometnih predpisih (CPP), kjer bodoči voznik pridobi potrebno splošno znanje o vožnji motornega vozila. Po opravljenjem tečaju in izpitu iz CPP in prve pomoči sledi praktični del, ki je sestavljen iz treh delov:

  • priprava na vožnjo in ugotavljanje tehničnega stanja vozila;
  • preizkus spretnosti pri vožnji z vozilom, ki poteka na poligonu ali na drugi neprometni površini;
  • preizkus ravnanja pri vožnji vozila v cestnem prometu v naseljih in izven njih, kjer je to mogoče, pa tudi na cestah, rezerviranih za motorna vozila, in avtocestah.

 

 

Dobra avtošola 3D Ljubljana tudi zaradi vrhunsko usposobljene ekipe

3D šola vožnje Ljubljana sodi med dobre avtošole v Ljubljani tudi po zaslugi vrhunsko usposobljene ekipe inštruktorjev, ki znajo spodbujati, motivirati, se prilagoditi in pomagati vsakemu kandidatu posebej. Priprava bodočih voznikov na samostojno in varno udeležbo v cestnem prometu še nikoli ni bila tako lahka.

Usposabljanje za vozniški izpit se lahko prične pri 17,5 letih, k izpitni vožnji pa lahko kandidat pristopi po dopolnjenem 18. letu in ko ima opravljenih najmanj 20 ur vožnje, kot je predpisano po zakonu. Lahko pa kandidati pridobivajo vozniški izpit že pri 16 letih, vendar mora v tem primeru kandidat do dopolnjene polnoletnosti voziti s spremljevalcem.

 

 

Dobra avtošola 3D Ljubljana - ugodna cena ure vožnje v avtošoli

Cena izpita za avto je ne glede na šolo vožnje sestavljena iz cene tečaja in izpita CPP, zdravniškega pregleda, prve pomoči in cene za uro vožnje. Cena ure vožnje v avtošoli, ta je od avtošole do avtošole v Ljubljani nekoliko različna, predstavlja glavni del stroškov pri vozniškem izpitu. Dobra avtošola 3D Ljubljana ima za svoje kandidate ugodne pakete ur, še zlasti so ti ugodni za dijake in študente.

Če vas torej zanima dobra šola vožnje v Ljubljani, vas vabimo, da nas obiščete in se sami prepričate, da je dobra avtošola 3D Ljubljana najboljša izbira za vas.