26. januar 2016

Avtošola 3D Ljubljana center – dobra in cenovno ugodna šola vožnje

3D avtošola Ljubljana centerAvtošola 3D Ljubljana center slovi kot dobra avtošola, v kateri vrhunsko usposobljena ekipa inštruktorjev že 25 let uspešno pripravlja bodoče voznike na samostojno in varno udeležbo v cestnem prometu. Vozniški izpit je preizkus teoretičnega in praktičnega znanja, s katerim kandidat dokaže, da je usposobljen za voznika motornega vozila v cestnem prometu. Teoretični del opravljanja vozniškega izpita zajema predavanja in tečaj iz cestnoprometnih predpisov (CPP) in prve pomoči. Avtošola 3D Ljubljana center tečaj CPP organizira vsakih 14 dni. Po opravljenih naštetih obveznostih sledi praktični del, ki je sestavljen iz treh delov:

  • priprava na vožnjo in ugotavljanje tehničnega stanja vozila;
  • preizkus spretnosti pri vožnji z vozilom, ki poteka na poligonu ali na drugi neprometni površini;
  • preizkus ravnanja pri vožnji vozila v cestnem prometu v naseljih in izven njih, kjer je to mogoče, pa tudi na cestah, rezerviranih za motorna vozila, in avtocestah.

 

Za vozniški izpit B kategorije se v Avtošoli 3D Ljubljana center, lahko pričnete usposabljati pri 17,5 letih, k izpitni vožnji pa lahko pristopite, ko dopolnite 18 let in imate opravljenih najmanj 20 ur vožnje. Lahko pa kandidati pridobivajo vozniški izpit že pri 16 letih. Ura vožnje v avtošoli je v obeh primerih enaka, prav tako pa tudi cena. Razlika je le v tem, da opravljanje izpita pri 16. letih do dopolnjene polnoletnosti zahteva vožnjo s spremljevalcem.

 

 

Ura vožnje v avtošoli 3D – dobra avtošola nudi tudi ugodne cene

Avtošola 3D Ljubljana center nudi kakovostne storitve po konkurenčnih cenah. Če vas torej zanima, kakšne so cene storitev, ki jih nudi dobra avtošola 3D Ljubljana, preverite cenik na naši spletni strani. V ceniku je navedeno, koliko stane posamezna ura vožnje v avtošoli ter koliko stane paket, ki vsebuje 20 ali 30 ur praktične vožnje.
Cena izpita za avto je ne glede na šolo vožnje sestavljena iz cene tečaja in izpita CPP, zdravniškega pregleda, prve pomoči in cene ure vožnje v avtošoli, ki predstavlja glavni del stroškov pri vozniškem izpitu. Ura vožnje je v avtošoli, kot je Avtošola 3D Ljubljana center, še zlasti ugodna za dijake in študente.

Avtošola 3D Ljubljana center – dobra šola vožnje. Običite nas.