21. april 2015

Dekoracija sladic za profesionalce in domače ustvarjalce

Popestrite sladice s prelepo dekoracijo

Dekoracija sladic je tista pika na i, ki navadno pecivo spremeni v pravo pekovsko mojstrovino. Dekoriranje sladic je prijetno opravilo, pri katerem lahko sodeluje vsa družina, vključno z otroci. V spletni trgovini Peki.si, ki je bogato založena z različnimi pripomočki za slaščičarstvo, pekarstvo, hotelirstvo in gostinstvo, boste med drugim našli tudi različne pripomočke in pripravke za dekoracijo sladic. Sem sodijo jedilne barve in geli, sladkorne mase, jedilne bleščice, svečke, figurice za torte, slike za torte, različne embalaže za torte in ostale sladice ter še mnogo drugih izdelkov. Pripomočkov za dekoracijo sladic iz naše ponudbe se poslužujejo tako amaterski kot tudi profesionalni kuharji. Za vsak okus in vsako priložnost se najde nekaj primernega, kar bo privlačilo pogled in vzbudilo tek ob postrežbi.

 

Dekoracija sladic - slike za torte

Nudimo vam vse potrebne pripomočke za izdelavo slike za torte. Tako boste v naši ponudbi našli jedilne hostije, jedilno folijo za tiskalnik, sisteme za brizganje barve na torto, kartuše z jedilno barvo za tiskalnik in naprave za razprševanje barve. Z njihovo pomočjo boste ustvarili čiste in dobro vidne slike za torte. Slike za torte so še posebej priljubljene na praznovanjih otroških rojstnih dnevov, lahko pa jih uporabimo tudi ob drugih priložnostih (obletnice, poroke, birme, itd.).

 

Embalaža za torteDekoracija sladic - embalaža za torte

Embalaža za torte nam močno olajša prenašanje torte, ki se mu v številnih primerih ne moremo izogniti. Poleg praktičnega namena imajo škatle seveda tudi estetsko vrednost, saj so potiskane s čudovitimi motivi, ki še dodatno poudarijo lepoto sladice v njih. Poleg škatel nudimo tudi preostalo embalažo za torte, kamor sodijo podstavki in pladnji v različnih oblikah in barvah ter nosilci za pladnje in okrasni papirnati prtički za torte.

Obiščite spletno trgovino Peki.si ali pa naše fizične trgovine s slaščičarskimi pripomočki v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini, ter se prepričajte o pestrem izboru različnih pripomočkov za dekoracijo sladic in raznovrstni ponudbi embalaž za torte in druge sladice.