29. oktober 2015

Darilni bon za tajsko masažo

Bon za masažo je idealno darilo za vse priložnosti

Bon za masažo je lahko idealno darilo, ki bo razveselilo vsakega prejemnika. V našem salonu tajskih masaž smo vam zato na voljo postavili pestro ponudbo thai masaž, da boste zagotovo našli tisto pravo. Darilni bon za tajsko masažo lahko naročite osebno v našem thai masažnem salonu ali pa nas pokličete na telefonsko številko 040-191-484 ter si tako naročite thai masažo po želji. V našem ceniku masažnih storitev lahko izbirate med številnimi vrstami vrhunskih antistresnih masaž, vse od masaže za nosečnice, tradicionalne tajske masaže, antistresne masaže glave, hrbta in vratu ter celo med čokoladno masažo v dvoje in tajsko masažo s toplimi zelišči. Darilni bon za masažo, pa naj bo to tajska masaža za dva ali čokoladna masaža v dvoje, je lahko čudovito darilo za rojstni dan vašega partnerja ali partnerice, zato si le oglejte našo raznoliko ponudbo ter si naročite svoj darilni bon za tajsko masažo že danes!

 

Darilni bon za masažo po vašem okusu

Se približuje praznovanje vaših najbližjih ter jih želite razveseliti? Podarite jim darilni bon za rojstni dan, ki ga lahko izkoristijo v našem salonu tajske masaže. Darilni bon za rojstni dan vam lahko pošljemo po pošti ali pa nas kontaktirajte in se oglasite v našem thai salonu masaž na Jurčkovi cesti 1, kjer ga lahko prevzamete osebno. Pri sami izbiri thai masaže pa imate na voljo raznolike vrste tradicionalnih tajskih masaž, zato si le oglejte naš cenik masažnih storitev!

 

Darilni bon za rojstni dan, obletnico in druge posebne priložnosti

Želite obdarovati vaše prijatelje, partnerja ali družino, pa ne veste kaj jim podariti? Darilni bon za masažo je unikatno darilo, ki bo razveselilo vsakega prejemnika, ne glede na to ali gre za poslovno darilo ali za darilni bon za rojstni dan. V našem ceniku masažnih storitev lahko izbirate med različnimi vrstami thai masaž ter tako naročite darilni bon za masažo, ki bo popolnoma ustrezal izbranemu prejemniku. Oglejte si raznoliko ponudbo našega thai masažnega salona in zagotovo boste našli kaj skladno z vašimi željami in potrebami!