15. oktober 2015

Bon za masažo omogoči vašim dragim odlično terapijo tajske masaže

 

Bon za masažo masažnega salona Onzonthai je čudovit darilni bon, s katerim lahko obdarite svoje najdražje. Za rojstni dan, obletnico ali kakšen drug osebni praznik jim privoščite darilo globoke sprostitve. Lahko si bodo privoščili uro tajske masaže ali pa jim bo bolj zadišala čokoladna masaža, ki se izvaja s kakavovim maslom, osnovo za pridobivanje čokolade, zato ima božanski vonj po čokoladi.

 


Bon za masažoČokoladna masaža, tajske masaže ali masaža stopal

Izbira masaže je odvisna od vsakega posameznika, osnova našega masažnega salona Onzonthai pa je poleg čokoladne masaže tradicionalna tajska masaža, saj smo Thai masažni salon in zato izvajamo tajske masaže v različnih izvedbah. Tradicionalna tajska masaža temelji na obdelavi glavnih nevidnih energijskih linij ali meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. Ker taka masaža deluje veliko globje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oziroma masaža vitalnosti. Poleg osnovne pa vam je kot bon za masažo na voljo tudi tajska masaža z aromatičnimi olji ali s toplimi zelišči. Prva je namenjena blaženju stresa in tesnobnih občutij, saj vključuje eterična olja, ki imajo tudi aromaterapevtski učinke. Druga pa blagodejno vpliva na kožo in sprosti celotno telo ter kaže odlične učinke predvsem pri revmatičnih obolenjih, bolečinah v mišicah in sklepih, čezmerni utrujenosti ali pri telesnih odzivih na sezonske spremembe.

 


Bon za čokoladno masažo – kaj obstaja boljšega?

Čokoladna masaža se izvaja s kakavovim maslom, ki ga lahko samostojno uporabljamo za masažo ali oblogo. Odlično deluje na suho kožo, proti strijam, za nego nosečnic ter za luskasto in trdo kožo. Poleg tega omamno diši – zato je zares odlična izbira za bon za masažo!


Prejemnik bona za masažo pa si lahko izbere tudi druge programe naših masaž:
- antistresni program,
- prenatal masažo za nosečnice,
- masažo z mangovim maslom ali
- tajske masaže z aloe vero, macadamio ali arganovo kremo.


Naš masažni salon Ljubljana pa vam nudi tudi masaže za pare, ki so odlično darilo za obletnice porok ali darilo ob rojstnem dnevu dragega ali drage. Izberite si svoj bon za masažo v masažnem salonu Onzonthai, naš Thai masažni salon vas že pričakuje.