30. oktober 2015

Bolečine v križu ali v komolcih in kolenih so nekaj vsakdanjega – energoterapija pa ne!


Bolečina v križu, komolcu in kolenihBolečine v križu vsaj enkrat v življenju občuti vsak človek. Razlogi so lahko zelo različni. Ne glede na vzrok bolečine v križu izjemno učinkovito lajšamo in odpravljamo z energoterapijo Bioquantum. Na energijskem nivoju organizma se bolečine vedno izražajo skozi energijski potencial, ki je v neravnovesju. Ko na nekem področju telesa pride do energetske blokade, se tam začnejo pojavljati bolečine - z bioenergijskim obsevanjem prizadetega mesta že po prvih petnajstih minutah pričnejo popuščati. Gre za energijske blokade, ki so umeščene v biopolje kot t.i. psihonoetski vozli. Bolečine v vratu in glavobol ali bolečina v nogi so odličen primer takih blokad, ki pa jih zares učinkovito odpravite z obiskom energoterapevta. Energoterapija Bioquantum v štirih dneh, kolikor traja en cikel bioterapij, bolečine v križu popolnoma odpravi in hkrati deluje v smeri sprostitve vseh drugih energetskih blokad. Klient se po končani energoterapiji počuti kot prerojen.

 


Bolečine v vratu in glavobol se v biopolju izražaj kot blokade življenjske energije

Tudi bolečine v križu ali bolečine v komolcih in kolenih se na prizadetem mestu v biopolju kažejo v neuravnovešenem energijskem potencialu. S posebnimi energijskimi tehnikami bioterapevt praktično že v prvi terapiji občutno zmanjša bolečino, ki počasi popušča še naslednje tri dni. Po štirih dneh je bolečina »magično« popolnoma odpravljena. Hkrati je ponovno vzpostavljeno splošno energijsko ravnovesje, ki v organizmu ponovno sproži procese samoregulacije. Ljudem je premalo poznano dejstvo, da je telo sposobno od rojstva do smrti samodejno skrbeti za svoje vitalne funkcije, če mu le pri tem omogočimo prave pogoje (hrana, voda, temperatura, počitek...). Energoterapija poskrbi, da so bolečine v komolcih in kolenih, bolečine v križu in bolečine v vratu in ramenih hitro odpravljene, vi pa vitalni in polni energije. Bioterapija Bioquantum tako omogoča učinkovito lajšanje bolečin v križu, s čimer bodo bolečine v križu stvar preteklosti.

 


Bolečine v komolcih in kolenih – zdravljenje na daljavo

Bolečine v vratu in glavobol so tako nadležne, da se jih želi čim prej odpraviti prav vsak človek. Energoterapijo lahko izvajamo v živo, tako da se oglasite v naših prostorih, ali pa se odločite za energoterapijo na daljavo, brez neposredne fizične prisotnosti, kjer uporabljamo tehnike za prenos informirane energije na daljavo z uporabo procedur t.i. kvantne teleportacije. Pri delu na daljavo se udobno namestite pri vas doma, ali pa v svoji pisarni na delovnem mestu ali pa v hotelski sobi, lahko se celo namestite na avtomobilskem sedežu, le da med izvajanjem terapije ne smete voziti. Važno je, da ste popolnoma psiho-fizično sproščeni, da nimate prekrižanih rok ali nog in da v vaši okolici (sobi, pisarni) ni nikakršnega motečega delovanja (brez televizije, brez branja knjige, brez razgovorov z drugimi). Klient mora biti v relaksiranem stanju nežne meditacije (s prazno glavo, brez misli). Potem energoterapevt lahko izvede energoterapijo, ki v organizmu sproži močne terapevtske učinke. Bolečine v križu, v vratu in ramenih ali pa v komolcih in kolenih bodo popuščale že prvi dan bioterapije, dokončno pa bodo izzvnele po štirih dneh. Včasih je pri najbolj trdovratnih bolečinah za popoln uspeh potrebno cikel energoterapij po štirinajstih dneh ponoviti. Načeloma se energoterapija izvaja štiri dni zapored od 20 do 30 minut na dan. Alternativno zdravljenje kolka z bioenergijo ponovno vzpostavi stanje, ki omogoča normalno gibanje brez bolečin, odprava bolečine v vratu in glavobola klienta tudi psihično razbremeni in lajša depresivno stanje, bolečina v nogi pa bo izzvenela in klient bo zopet »normalen«. Če želite trajno odpraviti prave (resnične) vzroke, zaradi katerih je prišlo do bolečine v vratu in glavobola, smo vam z veseljem na voljo.